Aktywne Wpisy
comanchee +9
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Kolanka +262
Kontrola poselska @jciesz udowodniła, że w lipcu MRiT spotykało się z PZFD dwa razy w, uwaga stopień, KANCELARII PREZESA RADY MINISTRÓW XDDDD
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
Myślę, że jest to ostateczny dowód na to, że Donald Tusk wiedział o projekcie kredytu 0 i @jciesz powinien otrzymać tę nagrodę pół miliona euro oraz trafić na listę ludzi pozytywnie zakręconych oraz do gabloty zasłużonych dla tagu xD
#nieruchomosci
Słuchajcie, doskonale wiem, że wykop ma meeega siłe i mam nadzieję, że i tym razem pomożecie Mirki :)
Z moim kumplem posiadamy projekt muzyczny, mamy podpisany profesjonalny kontrakt muzyczny z wytwórnia (pierwszy singiel jest na etapie mixu przez inżyniera, niedługo będzie teledysk i utwór jest zarejestrowany już w ZAiKS'ie).
Do meritum...chcemy odciążyć trochę menadżerów i właściciela, ruszyć dalej z utworami i dlatego poszukujemy wokalistów/wokalistek :)
Nie poszukujemy gwiazd bo z doświadczenia wiem, że z nimi można się tylko i wyłącznie przejechać (uwierzcie mi ile ja miesięcy życia przez nich straciłem...), ale poszukujemy kogoś kto dobrze czuję się w klimatach EDM/POP, kto chciałby w przyszłości występować z nami i zaśpiewać live acta, kto nie ma na samym początku parcia na kasę tylko dużo pomysłów, pozytywnej energii i jest trochę zwariowany tak jak my :)
Nie chce się rozpisywać i męczyć Wam oczu, dlatego jeśli śpiew to jest to co Was kręci, znacie kogoś kto uwielbia śpiewać, Wasz Tata jest nieodkrytym talentem polskiego śpiewu i Zenek Martyniuk przy nim to jest amator dajcie znać(tak serio to disco polo nie robimy :D).
Z naszej strony oferujemy 101% zaangażowania i serio, bardzo poważnie podchodzimy do projektu. Już wytwórnia "włożyła w nas" trochę pieniędzy, więc z pewnością wierzą w ten projekt.
Jako, że dżentelmeni wszelkie szczegóły odnośnie finansów itp. nie omawiają na publicznym forum, to proszę o kontaktowanie się ze mną na maila - dradziak@gmail.com, ewentualnie potem telefonicznie, a najlepiej spotkać się twarzą w twarz (jeśli będzie ktoś zdeterminowany i na poważnie podchodził do tematu, to myślę, że nie będzie problemu by opłacić np. bilety na przyjazd)
Uffffff...... prosimy i lliczymy na Waszą pomoc Mirki!
Trochę też możecie mieć wkładu w spełnianiu naszych marzeń :)
Pozdrawiam,
Daniel
#edm #pop #wokal #muzyka #sztuka #pytanie