Aktywne Wpisy
erebeuzet +55
Rozowa robi dzis imprezę urodzinową dla kolezanek. Ja ide z dziecmi w #!$%@? na noc. Jako alkoholikowi po odstawieniu widok ten spowodował u mnie mdłości.
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
Jaki macie stosunek do autostopowiczów?
Pytam, bo jestem osobą, która zawsze, jak widzi ludzi, machających na autostopa, to zawsze zabieram. Mam nawet praktykę, że jak minę autostopowicza, to specjalnie zawracam i zapraszam do auta. Nie wiem, lubię to robić, nigdy nie oceniam ludzi, jak książkę po okładce, po prostu zatrzymuję się i zabieram, bo wiem, że ja mógłbym być w takiej samej sytuacji, gdzie autobus mógł uciec, spóźnić się, albo po prostu
Pytam, bo jestem osobą, która zawsze, jak widzi ludzi, machających na autostopa, to zawsze zabieram. Mam nawet praktykę, że jak minę autostopowicza, to specjalnie zawracam i zapraszam do auta. Nie wiem, lubię to robić, nigdy nie oceniam ludzi, jak książkę po okładce, po prostu zatrzymuję się i zabieram, bo wiem, że ja mógłbym być w takiej samej sytuacji, gdzie autobus mógł uciec, spóźnić się, albo po prostu
Ponownie zwracamy się do Was z prośbą o testy i opinie dotyczące naszej przeglądarkowej gry quizowej z rosyjską ruletką w tle. Dla przypomnienia wspomnę tylko, że tematyka dotyczy gier, a link do gry znajduje się poniżej:
>>> LINK DO GRY <<<
Link do FB: Fanpage
Szybkie przypomnienie zasad:
1. Gra składa się z pięciu podstawowych rund + ewentualnej szóstej (dogrywki)
2. W każdej rundzie gracze odpowiadają na jedno pytanie, a dobra odpowiedź wynagradzana jest punktami. W przypadku błędnej odpowiedzi gracz kręci ruletką i jego przetrwanie zależy od jej wyniku. Czas na udzielenie odpowiedzi na jedno pytanie to 10 sekund.
3. Gra nie wymaga logowania/rejestracji, wystarczy wejść na stronę, dołączyć do wybranego pokoju i rozpocząć grę.
Ostatnie Wasze wskazówki dały nam wiele do myślenia i dzięki nim wprowadziliśmy nowe rzeczy, a także usunęliśmy różne błędy. Prawdę mówiąc część rzeczy została przepisana od nowa. Główne zmiany w porównaniu do poprzedniej wersji to:
a)wprowadziliśmy opcję logowania (nieobowiązkowego) a razem z nią statystyki, dzięki którym gracz ma wgląd do ilość rozegranych gier oraz wygranych i przegranych,
b) dodaliśmy ranking graczy "Top 10" z najlepszymi wynikami,
c) udostępniliśmy użytkownikom formularz dodawania sugestii pytań, dzięki któremu możecie wysyłać swoje propozycje pytań. Gorąco zachęcamy Was do korzystania z niego, dzięki Waszym pytaniom baza szybciej się powiększy. Link do formularza
d) dodaliśmy dużą paczkę nowych pytań.
W dalszym ciągu pracujemy nad rozbudową projektu, ale do bardziej oficjalnej premiery coraz bliżej. Zachęcamy Was również do odwiedzin i polubienia naszego fanpage'a na FB, aby być na bieżąco z nowościami. Będziemy Wam bardzo wdzięczni za kolejne testy i uwagi, które bardzo nam pomogły poprzednim razem. I raz jeszcze zachęcamy do podsyłania pytań.
#technologia #gry #programowanie #quizowanie #ama #gamedev
Pozdrawiam
Dodatkowo jakaś premia za szybką odpowiedź też powinna być przewidziana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Namaszczacz: Faktycznie tym razem jest znacznie mniej błędów, co nas cieszy, dzięki za info:)
@pwn3r: Powinno
@Kopamatakawapl: Może ma tam jakąś rodzinę ;D
@adamak2k: Hmm, naprawdę całkiem ciekawy pomysł:) Wymaga dosyć dużo zmian w mechanice i sporo zabaw technicznych, ale jako dodatkowy tryb brzmi ciekawie. Dzięki wielkie, przedyskutujemy to:)
Chociaż z drugiej strony zmieniałoby to trochę konwencję gry, ale tylko pomysły daję więc jak chcecie :)
interesując się grami automatycznie muszę interesować się Youtuberami ?! - HELL NO!