Aktywne Wpisy

Przegrywex +29
Napisz markę, model i rocznik samochodu (może być też rodzaj paliwa i silnik), a powiem ci czy jesteś chuop czy oski.
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy
#motoryzacja #przegryw #samochody #glupiewykopowezabawy

m__w +177

4 maja wysłałem do kogoś BTC. Od tego czasu transakcja sobie wisi i nic się z nią nie dzieje. Dlaczego? Potem wysłałem drugi raz resztę kasy z portfela i też cisza. W multibicie tak to wygląda (od tego 4 maja tak samo). Do nadawcy kasa nie doszła.
#bitcoin
the password did not unlock the wallet
Musiałem zrobić restore wallet i wpisać te seed wordy.
Ja pierd
W załączeniu rada jednego z 4 głównych developerów Core.
@LAN_gusta: Gdyby multibit ustawiał 3-4x większą prowizję to poprawna prowizja ciągle byłaby od niej większa (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Wczoraj na reddicie przeczytałem, że te 72 godziny zostały zmienione na 2 tygodnie?
Z twojego punku widzenia - tak, wróci.
@megaloxantha napisał "zniknie", gdyż dla sieci ta transakcja nie miała miejsca.
co za absurd...
@n_____S: A to ciekawe, znaczy sprzedałeś na inpay czy coś?
Swoją inpay musi mieć niezły ból głowy od tych zatorów, w końcu będą musieli zacząć oferować jakąś alternatywę.
No tak było kiedyś, ale obecni developerzy głównego klienta bitcoina ciężko zapracowali na zniszczenie tego.
Chcesz szybkich płatności to najlepszą opcją jest imo ethereum.
Możesz stworzyć portfel zawierający istniejące klucze prywatne, nie wymaga transakcji. Wadą jest to, że te klucze nie będą generowane z