Wpis z mikrobloga

@n_____S Prawdopodobnie się nie doczekasz, musisz zrobić "child pay for parents" albo jakiś inny trick żeby przepchać transakcje.. nie wiem jak wygląda sytuacja szukaj po forach
@n_____S Prawdopodobnie się nie doczekasz, musisz zrobić "child pay for parents" albo jakiś inny trick żeby przepchać transakcje.. nie wiem jak wygląda sytuacja szukaj po forach

Ja pierd
W sumie wolę, żeby wróciło, bo BTC rośnie :D

@n_____S: A to ciekawe, znaczy sprzedałeś na inpay czy coś?

Swoją inpay musi mieć niezły ból głowy od tych zatorów, w końcu będą musieli zacząć oferować jakąś alternatywę.
@megaloxantha: @Kliko: Myślałem, że BTC wysyła się natychmiastowo, skoro to płatność elektroniczna, a to #!$%@? dłużej niż przelew idzie xD. Jak najlepiej przerzucić BTC z Multibita do Electrum? Po prostu wysłać jak dostanę BTC z powrotem? Pewnie jak wyślę, to znowu da za mały fee i znowu będę czekał 2 tygodnie.
@n_____S:

Myślałem, że BTC wysyła się natychmiastowo, skoro to płatność elektroniczna, a to #!$%@? dłużej niż przelew idzie xD.

No tak było kiedyś, ale obecni developerzy głównego klienta bitcoina ciężko zapracowali na zniszczenie tego.
Chcesz szybkich płatności to najlepszą opcją jest imo ethereum.

Jak najlepiej przerzucić BTC z Multibita do Electrum?

Możesz stworzyć portfel zawierający istniejące klucze prywatne, nie wymaga transakcji. Wadą jest to, że te klucze nie będą generowane z