Aktywne Wpisy
GejAnonim +141
#rozdajo #ankieta #studia #magisterka #studbaza #pracadyplomowa
100zł blik/karta podarunkowa lub jakaś inna forma do ustalenia
Potrzebuję odpowiedzi do ankiety z magisterki i z tego powodu robię motywacyjne rozdajo.
Warunek to zostawienie komentarza i plusa oraz podanie nicku z mirko w ostatnim pytaniu.
Link do ankiety: https://forms.gle/vsyhkh2yCYNcuNkf7
100zł blik/karta podarunkowa lub jakaś inna forma do ustalenia
Potrzebuję odpowiedzi do ankiety z magisterki i z tego powodu robię motywacyjne rozdajo.
Warunek to zostawienie komentarza i plusa oraz podanie nicku z mirko w ostatnim pytaniu.
Link do ankiety: https://forms.gle/vsyhkh2yCYNcuNkf7
1-1-1-1 +229
gonciarzowa ma nieźle nayebane w bani xDD reszta tych influ zresztą też. wyobrażacie sobie coś takiego w męskim wydaniu?
chłop by dostał cancela xDD
#gonciarz #blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow
chłop by dostał cancela xDD
#gonciarz #blackpill #p0lka #redpill #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow
Masz np. takie coś jak Jedi, którzy potrafią komunikować się z zaświatów jeśli mieli wystarczająco Mocy żeby opanować tę umiejętność. W pierwszej trylogii Yoda mówi, że Qui Gon to opanował. Można sobie dopisać, że uczy Obi Wana i Yodę, bo dość szybko również ogarniają jak to zrobić w oryginalnej trylogii.
No tak, i tutaj mamy pewien zgrzyt. Pod koniec filmu przy ognisku pojawiają się projekcje Obiego, Yody i Anakina, artysty wcześniej znanego jako Darth Vader.
W The Force Awakens Kylo Ren fascynuje się Darthem Vaderem i jego wizją imperium międzygalaktycznego. No ale chwila, skoro Anakin mógł z nim pogadać z zaświatów za pomocą Mocy, to czemu nie nawiązał połączenia i nie powiedział np. "Słuchaj, tak naprawdę to zabujałem się w niesamowitej lasce i trochę mi #!$%@?ło, bo miałem dziwne koszmary, a wykorzystał to pewien sith, no i w sumie potem to tylko byłem #!$%@? na Obi Wana i tak jakoś poszło że #!$%@?łem życie. No ale żałuję, odnalazłem dzieci, uratowałem Luke'a (zresztą go znasz, bo to koleś co cię uczył technik Jedi) i zrezygnowałem z imperium by utłuc Palpatina. Teraz ten cały Snoke chce cię urobić jak jakiegoś miękkiego #!$%@?, więc się nie daj, a tak w ogóle to weź nie mów że chcesz mnie uczynić dumnym, bo wcale mnie twoja obsesja nie cieszy.
[po chwili pojawia się Yoda] "Było tak."
Także ten, bez sensu.
#starwars #film #sciencefiction
@SzefJaszczurek: No ale jak on ćwiczył u Luke'a, to dziadzia mógł z nim pogadać bo wtedy jeszcze był po jasnej stronie Mocy.
Not in the light side nor in the dark.. FIND THE BALANCE, there is the force!
A ja pytam się kim są rodzice Rey?!
Najprościej by było, że córką Luke'a (wtedy jest Skywalkerką) albo Lei i Hana (wtedy Skywalker/Solo). A jeśli jest wnuczką Obi Wana? (wtedy jest Kenobi i może przeciągnie Rena na dobrą stronę i będzie mieć z nim dziecko, wtedy w owym dzieku będzie płynąć krew Skywalkerów, Solów
Komentarz usunięty przez autora
Edit: teraz doczytałem że piszesz o tym że yoda uczył go komunikacji z Qui gonem ;)
Będzie świat Extended universe - ksiązki, gry KOTOR, SWTOR, etc - i nowe filmy
sa tego dwie strony:
1. dostajemy zupełnie nowe opowieści, a nie ekranizacje książek..
2. Będzie bitka z fanami że gwałcą kanon ;D