Aktywne Wpisy
XYZ91 +17
#famemma Jedno wam powiem. Ci influenserzy łącznie z tymi wardegami i Baxtonami to nowy poziom zeszmacenia się za kasę, kiedyś takimi określeniami były nazywane ulicznice, ale oni przebili to po stokroć bo te chociaż nie udają, a tu jeden robi film na drugiego w którym ujawnia jego chore fantazje, a ten musi mu za to podziękować do opinii publicznej chociaż pewnie ma ochotę mu wbić nos w głowę, żeby dalej istnieć i
WezelGordyjski +30
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#!$%@?, przecież widzę, co zrobił!
Eurosport wyjątkiem, te wszystkie Eleveny, nSporty, Canal+ - to jest śmiech. Ja nie chcę słuchać narcyzów przy mikrofonie, którzy pieprzą banialuki przez 90 minut. Ja chce posłuchać radości kibiców po golu.
Nie mówiąc już o cyganionym HD. Na streamach lecą takie jakości, że polskie telewizje takie będą mieć za jakieś 10 lat.
#mecz #oswiadczenie #niepopularnaopinia #zalesie
tak potwierdzam jest róznica jak wlaczam sobie sky angielski i niemiecki to komentator praktycznie sie wlacza przy jakiejs akcji albo bramce ale jak kto lubi ja np. lubie ciekawostek hajto słuchac. Posmac sie ze szpaka itp. czasami przy nudnym meczu oni robia robote: )
a co do jakosci to nie widze roznicy obraz żyleta
@waciak: Ale na zagranicznych streamach słychać komentatorów wyraźnie. Tylko że oni nie ględzą 90 minut.