Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi mięsaki, czy te odkurzacze #ilife dają radę? Czy lepiej dołożyć do odkurzacza xiaomi który skanuje pokój. Popsuł mi się mój odkurzacz i jak mam kupować nowy za 200 to dorzucę trochę oszczędności i niech sam sprząta. Który model jest najlepszy ? #aliexpress #xiaomi
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bander22: ktory lepszy v7 czy x5?
W xiaomi odpycha mnie chinska apka. Cholera, takie dobre agd i rtv robia a aplikacja po chinsku... juz nawet przestalem przez to jzywac ich zarowek mi banda i innych kamer ktore mam...
  • Odpowiedz
@Storczycki: obydwa odkurzacze dobrze się sprawują jeśli chodzi o samo odkurzanie jeśli chodzi o model V7 posiada on turboszczotkę więc do dywanów jest lepszy,za X5 przemawia filtr Hepa oraz wycieranie na mokro (podłogi to nie umyje,ale zbierze kurz na mokro) x5 moim zdaniem jezdzi bardziej "spokojnie" nie dobija do przeszkód tak jak v7 chociaz nie wiem czy z moim było wszystko ok od początku.
  • Odpowiedz
@Bander22: jesli chodzi o ta apke do mi home na ios od ostatniej altualizacji w------o sie wszystko i jest only po chinsku, a wczesniej bylo troszke po chinsku a troszke po angielsku
  • Odpowiedz
@Storczycki: jest normalnie po angielsku dla odkurzacza przynajmniej. Miałem iLife V5, zamieniłem na Xiaomi. iLife zbierał fajnie, ale miał cholernie mały zbiornik i bardzo długo musiał jeździć. Xiaomi potrzebuje około 1 minuty na 1m2. Jak masz więcej niż 100m2 to zapomnij o iLife i od razu bierz Xiaomi. Ogólnie jak najbardziej polecam - jeśli masz budżet bierz Xiaomi. Co ciekawe - pokazuje poniżej, ze odkurzył 36m2, a mieszkanie ma 80.
rolfik_r1 - @Storczycki: jest normalnie po angielsku dla odkurzacza przynajmniej. Mia...

źródło: comment_IoXP400hzM4CJF06tGOMJA0x2MBB6LMs.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz