Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +719
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
bartlomiej_rakowski +249
Update wpisu. Ja już załadowany po dach, cały tył z*!£%&$y butelkami wzdłuż i wszerz xD Około 21 odjazd.
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

@PepeKing - Zamiast usuwać swoje wpisy dyskutuj i przyjmuj krytykę która nie jest bezpodstawna, albo nie wywołuj "wilka z lasu"
Nie jestem od 23 godz tylko od 3 tygodni. Zdanie niezmiennie takie samo profil do przejrzenia. Tyle że po wymianie dysku straciłem email + hasło, na który zakładałem konto (mam parę emaili)
#danielmagical
Po prostu zaczynając dyskusję albo się ją prowadzi do końca z solidnymi argumentami (wymiana argumentów), albo już pozwolić na tą wypowiedź bez usuwania. Wolność słowa przecież( ͡º ͜ʖ͡º)
Podziały zawsze były a
@PepeKing - Stwierdzam fakt, kolejny trefny argument "coś konkretnego", oj na głęboką wodę lecisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz ty mnie krytykujesz, a sam konkretami nie sypiesz w tej obronie magicala.