Aktywne Wpisy

mirko_anonim +41
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć

qew12 +57
"Zabij się, wymyślasz, rodzice powinni cię wyrzucić z domu."
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet

#!$%@?, to że u was w #!$%@? górnym nie ma ścieżek rowerowych nie znaczy że nie ma ich nigdzie na świecie. Gdańsk jest uznawany za rowerową stolicę Polski i jest tu ich od #!$%@?, dlatego PROSZĘ nie łaźcie nimi jak święte krowy #!$%@? pięcioosobową rodziną na całą ścieżkę tak, że nie da się was nawet ominąć, uważajcie i rozglądajcie się jak wchodzicie na ścieżkę rowerową. Nie rozumiem, dlaczego ścieżka rowerowa jest przez Was traktowana jak chodnik, bardziej powinna być jak ulica. Jakoś nikt nie #!$%@? się na ulicę pod rozpędzone auta a na ścieżki owszem. Dramat.
#zalesie #rower
tak na przyszłość, zanim kogoś #!$%@?, tak, rowerzysta ma prawo jeździć po chodniku w przypadku:
No i ja też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
niecałe 150km vs 670km tras rowerowych
@xCinek: ok, namówiłeś mnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wczoraj wystartował ECC, Poznań ma okazję się wykazać. Jak na razie słabo im idzie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@unknown_stranger:
Jak na razie obecne wyniki ECC (jak i dwie poprzednie edycje) mówią, że chyba tak.
Gdańsk -- 14kkm, potem długo nic, Bydgoszcz -- 8kkm, Wrocek -- 4,7kkm, Umea -- 4kkm. Pyrlandia -- żenujące 1,8kkm :D
Szkoda, że Gdańsk, Gdynia i Sopot nie startują razem,
@Polinik: Ale masz świadomość, że to niezbyt miarodajne?
Moim zdaniem kultura rowerowa we Wrocławiu jest na znacznie wyższym poziomie - kto jeździł po Gdańsku i Wro ten wie.