Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Spojrzałam na FB, że mój pierwszy facet jest od roku zaręczony. Nie moja to sprawa oczywiście. Jednak poczułam jakieś ukłucie, że ja najwyraźniej takich chęci nie wzbudziłam przez te kilka lat spotykania się. Ale bywa
#zwiazki
#zwiazki
Gekon77 0
#otomoto #samochody #samochodyuzywane #motoryzacja No i tak, udało się sprzedać auto. W tym samym dniu gościu dzwoni że mu turbina padła(coś mi tu śmierdzi), co robić? Dogadywać się z nim jakoś? Czy mieć w------e i zlać temat? Na umowie był zapis że kupujący zgadza się ze stanem auta i nie ma żadnych zastrzeżeń, jazda próbna wcześniej była, auto było przez niego sprawdzane. Ja tym

Ewentualnie zrobić samemu jakiś prosty zasilacz impulsowy (prawdopodobnie moduł hilink to właśnie ładnie zapakowany zasilacz impulsowy), nie będzie on duży, a spokojnie zasili urządzenie.
To może będzie pomocne.
@b21ar13: to najprofesjonalniejsze, co możesz kupić (w rozsądnych pieniądzach) i do puszki zmieścić. Zwłaszcza jak weźmiesz od razu wersję 3.3v 3W, to i zapotrzebowanie prądowe ESP powinien spokojnie przełknąć (choć spory kondensator i tak bym mu dodał).
@AlcoMatt: i tu byś się zdziwił. O ile średni pobór to jakieś 50-100mA, to szpilki prądowe sięgają >1A
Potrzebujesz jeszcze tylko dodać spory kondensator elektrolityczny i jakiś ceramiczny dupek do filtrowania
Komentarz usunięty przez autora