bądź mną 18 lvl, więc wciąż mieszkanie z rodzicami "zrób dziecko naleśniki, bo ty takie pyszne robisz" szukaj receptury z której zawsze ci wychodzą naleśniczki 10/10 "a czego ty tam szukasz w internecie. weź zrób z mojego starego przepisu" "on jest #!$%@?, nic z niego nie wychodzi mamo" "co ty mi tu będziesz obrażać rodzinny przepis, rób z niego" z opuszczoną głową zaczynasz robić ciasto wyszło gęste jak atmosfera na pogrzebie dostań #!$%@?, że ciasto się do niczego nie nadaje bawiąc się w masterchefa szukaj złotych proporcji, żeby to jakoś uratować sukces "mame, gdzie jest patelnia do naleśników?" "nie ma" ?? "wyrzuciłam, bo się rączka lekko ruszała" masz w domu dwie patelnie - jedna maciupeńka, a na drugiej można usmażyć schabowych dla 5 osób jednocześnie zacznij smażyć na większej (bo z małej wychodzą naleśniki dla krasnoludków), na której jest 10 razy niewygodniej i wszystko wychodzi jakieś dziwne dostań #!$%@? za to, że nie pomyślałeś o kupnie nowej patelni do naleśników dostań #!$%@? za to, że nie umiesz zrobić naleśników dostań #!$%@? za to, że w ogóle do niczego się nie nadajesz profit? brak profitu
@KtoreSaNaNie: za miesiąc/dwa już się zaczynam rozglądać za mieszkaniem. więc jeszcze jakoś to wytrzymam ( ͡°ʖ̯͡°) @Radeg90 generalnie jest naprawdę super matką. ale czasem to taki pokaz #logikarozowychpaskow , że aż ciężko uwierzyć
@benzdriver: właśnie zawołała mnie do robienia nadzienia do naleśników. moją boską proporcję 1 serek biały, 1 jogurt waniliowy i odpowiednie przyprawy zaburzyła dodatkowym jogurtem i jakimiś aromatami. a teraz się dziwi, że wyszło niedobre ( ͡°͜ʖ͡°)
@kapec1: mówiłam, prosiłam, uświadamiałam. ale i tak wie lepiej :v kiedy ona gotuje, to przychodzę i też tak co chwilę doradzam. dzięki temu później się mnie nie czepia ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@Nieszkodnik: ? nie mam problemów ani z płcią, ani z językiem polskim. po prostu wprowadzona jest narracja w którym bohaterem ma być osoba czytająca. przyjęło się, iż używane są wtedy męskie formy i dziękuję ;) ale szczęścia nie potrzebuję
18 lvl, więc wciąż mieszkanie z rodzicami
"zrób dziecko naleśniki, bo ty takie pyszne robisz"
szukaj receptury z której zawsze ci wychodzą naleśniczki 10/10
"a czego ty tam szukasz w internecie. weź zrób z mojego starego przepisu"
"on jest #!$%@?, nic z niego nie wychodzi mamo"
"co ty mi tu będziesz obrażać rodzinny przepis, rób z niego"
z opuszczoną głową zaczynasz robić
ciasto wyszło gęste jak atmosfera na pogrzebie
dostań #!$%@?, że ciasto się do niczego nie nadaje
bawiąc się w masterchefa szukaj złotych proporcji, żeby to jakoś uratować
sukces
"mame, gdzie jest patelnia do naleśników?"
"nie ma"
??
"wyrzuciłam, bo się rączka lekko ruszała"
masz w domu dwie patelnie - jedna maciupeńka, a na drugiej można usmażyć schabowych dla 5 osób jednocześnie
zacznij smażyć na większej (bo z małej wychodzą naleśniki dla krasnoludków), na której jest 10 razy niewygodniej i wszystko wychodzi jakieś dziwne
dostań #!$%@? za to, że nie pomyślałeś o kupnie nowej patelni do naleśników
dostań #!$%@? za to, że nie umiesz zrobić naleśników
dostań #!$%@? za to, że w ogóle do niczego się nie nadajesz
profit?
brak profitu
#truestory #takbylo #sadstory
@KtoreSaNaNie: matura za 5 dni. idealny czas na szukanie nowego mieszkania XD
@Radeg90 generalnie jest naprawdę super matką. ale czasem to taki pokaz #logikarozowychpaskow , że aż ciężko uwierzyć
Komentarz usunięty przez moderatora
i dziękuję ;) ale szczęścia nie potrzebuję