Aktywne Wpisy

tesknilam_ +548
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +574
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Kto za tym stoi? Brzmi jak parity z ethf i podobno finansowane przez Jihana Wu. Prawda to?
#bitcoin #btc
źródło: comment_6Dy8159ecRjxu7KCCO0VaUpvtKJvkmmX.jpg
PobierzOni chyba nigdy nie zrezygnują, nic ich nie nauczyła historia altcoinów, xt, classica, unlimited a teraz parity. To już staje się żałosne.
Tutaj chodzi przede wszystkim o zaufanie a oni nie zdobędą naszego zaufania nigdy.
Te Chińczyki się skompromitowały tyle razy, że walczą desperacko.
Wydaje mi się że tam coś jest zgrane więcej i porostu chcą przejąć całe BTC. Kiedyś narzucić mu "rząd" jak w LTC i drukować bez oporu jak banki centralne robią. Najpierw wszystko oparte jest na złocie a potem juz tylko w 90% 70%...
Clif High's Web Bot Revelations - China Gov Promoting bitcoin!