Aktywne Wpisy
Zoyav +77
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Brawo dla uśmiechniętych fajnop0laków z Jagodna.
Jesteście cudowni ❤️❤️❤️
( ͡º ͜ʖ͡º) #rudeobietnice
#bekazlewactwa #bekazpo #idiokracja
Jesteście cudowni ❤️❤️❤️
( ͡º ͜ʖ͡º) #rudeobietnice
#bekazlewactwa #bekazpo #idiokracja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#polityka #kod
@Mastersoon: To przecież proste przecięty Korwinista to gimnazjalista albo ewentualnie jakaś studentka pierdołologii stosowanej. Bardziej interesuje mnie KOD bo to sztucznie napędzany twór, a przynajmniej takie odnoszę wrażenie.
@Mastersoon: Widziałem podczas wyborów przez ostatnie kilka lat i mam chyba dość oglądania "siły demokracji". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dobrze pójdzie już niedługo wystartuje radio KOD.
Wyniki wyborów Regionalnych
Region Śląski (8 stycznia 2017)
Przewodniczący Zarządu Regionu:Jarosław Marciniak
Członkowie Zarządu Regionu:Bartłomiej Piotrowski, Boris Fleites Jończyk, Izabela Rak, Magdalena Nurzyńska, Agata Stemplewska, Paweł Szczepanek
Regionalna Komisja Rewizyjna:Barbara Tarmas, Jan Liniewiecki, Zbyszek Tru
Regionalny Sąd Koleżenski:Anna Lasek-Starzec, Barbara Zygmańska Grzegorz Olszewski, Grzegorz Pelc, Aleksander Janson
Delegaci na Krajowy Zjazd Delegatów:Bartłomiej Piotrowski, Natalia Klima-Piotrowska, Paweł Szczepanek, Jarek Marciniak, Izabela Rak, Magdalena Nurzyńska, Agata Stemplewska, Natalia Tarmas, Piotr Fuglewicz,
@spere: Ciężko powiedzieć bo nie zauważyłem, żeby jakaś konkretna grupa społeczna pałała miłością do którejś z tych partii. Może jedynie Kukiz przechwycił trochę zwolenników od Korwina.
to się tyczy każdej partii, Kodu też