Wpis z mikrobloga

Korwinista

@Mastersoon: To przecież proste przecięty Korwinista to gimnazjalista albo ewentualnie jakaś studentka pierdołologii stosowanej. Bardziej interesuje mnie KOD bo to sztucznie napędzany twór, a przynajmniej takie odnoszę wrażenie.
@FunkyFresh: KOD ma się dobrze, struktury prężnie się rozwijają. Ostatnio po prostu nie było okazji do większego marszu, ale już lada moment zobaczysz w maju co to jest siła demokracji. Sprawy z Mateuszem Kijowskim i prawicową nagonką na niego już zostały wyjaśnione. Próbowali wszystkiego aby zniszczyć ten ruch społeczny ale im się nie udało i nie uda
@Mastersoon: a to wszystko możesz mieć już za pomachanie flaga Unii, podmuchanie w wuwuzelę, posłuchanie Big Cyca i przelanie kasy Kijowskiemu. Dziękuję pan KOD
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: https://www.ruchkod.pl/wybory-kod-2017/
Wyniki wyborów Regionalnych

Region Śląski (8 stycznia 2017)
Przewodniczący Zarządu Regionu:Jarosław Marciniak
Członkowie Zarządu Regionu:Bartłomiej Piotrowski, Boris Fleites Jończyk, Izabela Rak, Magdalena Nurzyńska, Agata Stemplewska, Paweł Szczepanek
Regionalna Komisja Rewizyjna:Barbara Tarmas, Jan Liniewiecki, Zbyszek Tru
Regionalny Sąd Koleżenski:Anna Lasek-Starzec, Barbara Zygmańska Grzegorz Olszewski, Grzegorz Pelc, Aleksander Janson
Delegaci na Krajowy Zjazd Delegatów:Bartłomiej Piotrowski, Natalia Klima-Piotrowska, Paweł Szczepanek, Jarek Marciniak, Izabela Rak, Magdalena Nurzyńska, Agata Stemplewska, Natalia Tarmas, Piotr Fuglewicz,
a kim jest i czym się zajmuje przeciętny zwolennik PiSu, PO, Nowoczesnej, Kukiz, PSL

@spere: Ciężko powiedzieć bo nie zauważyłem, żeby jakaś konkretna grupa społeczna pałała miłością do którejś z tych partii. Może jedynie Kukiz przechwycił trochę zwolenników od Korwina.
@FunkyFresh: bo ciężko wyciągnąć średnią, "przeciętnego zwolennika", z każdej partii, czy ruchu społecznego, gdy jest tych zwolenników kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy

to się tyczy każdej partii, Kodu też
@spere: Korwin jest przykładem tego, że nie masz racji. Ugrupowanie Korwina upodobali sobie w szczególności ludzie młodzi, często nie mający jeszcze możliwości oddawania głosu. Oczywiście nie każda partia będzie miała tak mocno ukierunkowany elektora. Co do KODu nie chodziło mi o wskazanie "przeciętnego zwolennika", a raczej kilka przykładów takich osób. Co być może umożliwiłoby wyciągnięcie jakiś dalszych wniosków.