Aktywne Wpisy
cocojambo210 +28
To już tydzień jak nie pije (。◕‿‿◕。)
Smolarr +1
#komisarzflak #skwierzyna Nie wiem, albo chłop jest giga chadem, albo dobrzy znajomi i kręcił je na to dłuższy czas, lub panie miały fantazje na policjanta.. z jednej strony zazdro bo, który facet nie chciał by trójkąta i to jeszcze no nie oszukujmy się z atrakcyjnymi laskami.. co do flaka no kuśka słabo stoi ale cm mu nie brakuje, raczej jest w średniej krajowej lub delikatnie wyżej. xD
Serio #!$%@?? Dłubanie w mięsie i wycinanie tego wszystkiego, zanim zacznie się to obrabiać? Przecież czas poświęcony na wygrzebywania każdego #!$%@? kawałka ścięgna czy tłuszczu można poświęcić na naukę odpowiedniej obróbki mięsa.
Bo wiecie co? Przy odpowiedniej obróbce nikt tych ścięgien czy tłuszczyku nie wyczuje.
#!$%@?, powycinajcie se tłuszczyk czy ścięgna z antrykotu wołowego. Zanim to jednak zrobicie, dajcie znać, żebym mógł przyjechać i powystrzelać po pyskach.
Wam kury szczać prowadzać, nie obiady robić, ja #!$%@?ę.
#gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
http://www.thekitchn.com/the-best-ground-beef-for-burgers-ingredient-intelligence-220133
Zgodnie z tym wpisem a także radami wszystkich możliwych szefów kuchni mięso powinno mieć około 18-20% czyściutkiego tłuszczu - często dodaje się go ( smalec wołowy ) bo mięso jest za chude.
Od zawsze robili cię w balona.
No to wiem, dlaczego się ich pozbywasz, ale zastanawiałeś się, po co się ich pozbywasz?
@wglowiesieniemiesci: @OliverQueen: http://www.wykop.pl/wpis/23659563 tam jacyś podludzie się tasują nad wycinaniem czego się da z mięsa
@Slonx: Ale co ci przeszkadza, że ktoś tak robi?