@fotograf_warszawiak: oj tak. to co on robi na tej cb500 to jest masakra... Za to takie filmiki pokazują mi, że do sporta mi jeszcze daleko i czeka mnie wieeeeeeele nauki na moich 70KM :)
@fotograf_warszawiak: toś potestował (✌゚∀゚)☞ Mi generalnie na dźwięku kompletnie nie zależy :) Robię to w ramach pamiątki, zarejestrowania ciekawych zdarzeń. Gdybym miał z akazdym razem ładować miliony baterii, podłączać dyktafony, kamerki itp.. no nie ma opcji :P
@gerard-kowalski: Odkryłem go całkiem niedawno. Wg mnie bije na głowę naszych moto vlogerów gadających o dupie maryni ;) @MotoKubaPL: On studiuje coś związanego z montażem filmów, poza tym nagrał film w którym wyjaśnia jak wyedytować nagranie, żeby powstało wrażenie szybkości. Ma kilka filmów z pojedynkami z litrami i daje radę ;)
@gerard-kowalski: siedziałem na takiej Multistradzie na targach w Poznaniu - panie jeżu ale to wielkie i ciężkie jest. Na filmiku jednak sprawia wrażenie bardzo leciutkiego i zwinnego
@gerard-kowalski: mnie r-------o jak ostatnio pokazał, jak on jeździ - niemal zero ruchu ciałem, a złożenia takie, że podnóżki znikają w oczach... (czy to dobrze czy źle, to inna dyskusja): https://www.youtube.com/watch?v=bFbz_JO1qs8
@noriad po prostu wychylając się, moto mogłoby być bardziej wyprostowane co przekłada się na mocniejsze i szybsze odwijanie gazu, przynajmniej w teorii. A w praktyce to już trzeba słuchać mądrzejszych :-)
@gerard-kowalski: @MotoKubaPL: wygląda jak filtr nd (albo mocny polaryzacyjny) i dłuższy czas naświetlania na kamerce ustawiony, no i sama dynamiczna jazda robi swoje.
Piękna droga, świetnie nagrane no i kierowca daje radę!
#motocykle
@MotoKubaPL: On studiuje coś związanego z montażem filmów, poza tym nagrał film w którym wyjaśnia jak wyedytować nagranie, żeby powstało wrażenie szybkości. Ma kilka filmów z pojedynkami z litrami i daje radę ;)