Aktywne Wpisy
RENNEM +13
Daję pod ocenę, mój pomysł na 1 wiadomość, otwieracz rozmowy. Fajne? Czy cringówa straszna i by was skręcało gdybyście mieli coś takiego wysłać?
#tinder #badoo #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #pytanie #fotkapl
#tinder #badoo #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow #pytanie #fotkapl
czlowiek_klapek +13
#nieruchomosci
Wykończenie mieszkania samemu, tak czy nie? Jak widzę oferty fachowców po 800-1000 zł za metr samej robocizny to dostaję szału. Wyceny jak najlepsi lekarze czy prawnicy albo i lepiej. Czy wykańczał ktoś mieszkanie sam ze stanu deweloperskiego? Wiem że tu sami programiści 100k ale zarabiam na tyle mało że opłaca mi się robić samemu, przynajmniej pod względem finansowym. Zakładając że nie mam dwóch lewych rąk ale też nie mam doświadczenia w
Wykończenie mieszkania samemu, tak czy nie? Jak widzę oferty fachowców po 800-1000 zł za metr samej robocizny to dostaję szału. Wyceny jak najlepsi lekarze czy prawnicy albo i lepiej. Czy wykańczał ktoś mieszkanie sam ze stanu deweloperskiego? Wiem że tu sami programiści 100k ale zarabiam na tyle mało że opłaca mi się robić samemu, przynajmniej pod względem finansowym. Zakładając że nie mam dwóch lewych rąk ale też nie mam doświadczenia w
@Piwnychef: nie ma szans.
@FajnyTypek: meh
@InsaneMaiden: meh ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gipson_90: nie, oni nie byli na boisku i nie mieli udziału przy golach i innych kluczowych sytuacjach, w przeciwieństwie do trio sędziowskiego
https://www.youtube.com/watch?v=w2GgPv8NQxM
Zawsze się zdarzało i będzie zdarzać bez powtórek.