Aktywne Wpisy
DrCieplak +144
Śmieszne jak dzisiaj #rozowepaski mówią że nie będą się babrać w kupach dziecka, po czym kupują kota i wyjmują jego g---o z kuwety 2 razy dziennie. Dziecko mając dwa lata będzie siadać na nocnik a kolejne dwa lata później będzie się załatwiać jak dorosły, kot będzie srał do pudełka do końca życia a #p0lka która się tak brzydzi kupy dziecka będzie ten kał wybierać i to już jej

Dobra, zrobił się ruch na tagu dlatego wyjdę z propozycją, o której myślałem już jakiś czas. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Z racji tego, że zbliża się czas Świąt i Wykopaki, pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie dla wszystkich chętnych, którzy biorą udział w tej zabawie.
Co powiecie na spotkanie w Poznaniu? 🍻
Może kolega od fabii
Z racji tego, że zbliża się czas Świąt i Wykopaki, pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie dla wszystkich chętnych, którzy biorą udział w tej zabawie.
Co powiecie na spotkanie w Poznaniu? 🍻
Może kolega od fabii

...jezeli Lewy w dzisiejszym meczu z Realem nie wezmie bezposredniego udzialu w przynajmniej dwoch bramkach. Za bezposredni udzial uznaje bramke, asyste lub wywalczenie rzutu karnego. Jezeli Lewy strzeli bramke z rzutu karnego, ktory sam wczesniej wywalczyl - licze to za "jeden" (w mysl zasady, ze nie da sie asystowac przy bramce strzelonej przez samego siebie).
* Zaklad wazny pod pewnymi warunkami: Lewy musi grac przynajmniej 85 minut. Oczywiscie licza sie tez bramki zdobyte w ewentualnej dogrywce. Nie wliczam natomiast bramek z serii rzutow karnych, w przypadku gdy dogrywka nie wyloni zwyciezcy.
#pilkanozna
#mecz
#oswiadczenie
Zreszta na pewno wiecej ludzi to obchodzi niz Twoj komentarz.
@Lifetec: nie.
@kimoz: licze na to. Oczywiscie mecz moze sie roznie ulozyc. Ale dla obrony Realu to bedzie trzy razy trudniejszy mecz.
Bernat - Alaba - Hummels - Lahm
Bo chyba Boateng ma nie grac. Bayern robi bardzo duzo bledow w obronie i zdziwilbym sie, gdyby w tym meczy zagral na zero z tylu. Licze raczej na wynik typu 3:2 dla Niemcow - i wlasnie dlatego uwazam, ze Lewy bedzie postacia kluczowa. Albo inaczej: nie wiem, czy bedzie postacia kluczowa,
no nie wiem. o 15:52 ma jakies 25% plusów wiecej od ciebie
Ale dzieki za komentarz, to oznaka zainteresowania.
Jakby lewy nie miał już dość presji to mu jeszcze dokładasz xD