Wpis z mikrobloga

Dobra, zrobił się ruch na tagu dlatego wyjdę z propozycją, o której myślałem już jakiś czas. ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

Z racji tego, że zbliża się czas Świąt i Wykopaki, pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie dla wszystkich chętnych, którzy biorą udział w tej zabawie.

Co powiecie na spotkanie w Poznaniu? 🍻
Może kolega od fabii mógłby podwieźć osoby spoza Poznania i okolic ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

Myślę, że to świetna okazja, żeby spotkać się z osobami, które są aktywne w tagu #wykopaka, podzielić się wrażeniami z poprzednich edycji. Wypić soczek jabłkowy, przygryź pietruszką, wymienić pomysłami na prezenty i po prostu dobrze się bawić.
Poza tym, wiadomo, co innego pogadać online, a co innego poznać się na żywo.

Jeśli jesteście zainteresowani, to dajcie znać w komentarzach. W zależności od liczby chętnych, możemy ustalić szczegóły takie jak data i miejsce spotkania.

Mam nadzieję, że znajdą się osoby chętne na takie spotkanie! ( ͡ ͜ʖ ͡)

Wołam osoby z tagu, które widuje tu najczęściej: @Shyvana @skomplikowany_system_luster @Sandrinia @cytmirka @Zgrywajac_twardziela @Harold @krzychu_kadetem_tera @chybaDapi @Wrrronika @Semigod @kollataja123 @Bukaa_

Zawołam również @a__s oraz @m__b dla większego rozgłosu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wykopaka #piwowpoznaniu spam na #pokapake
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@official_mirek_account nie miał bym nic przeciwko spotkaniu, akurat w Poznaniu jest lego store to bym miał okazję sobie zakupy zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rzecz jasna musiałaby się zebrać grupa chociaż 5 osób żeby to sens miało ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@official_mirek_account widzę, że odbiór raczej negatywny ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mnie tam się pomysł podoba i chętnie wyszedłbym z piwnicy na taki event. Jakby czasowo się to zgrało z zabawą, to możnaby zrobić losowanie wśród uczestników, żeby wymienić się paczuchami osobiście ()
  • Odpowiedz
@official_mirek_account: ja to bym poszła, ale straciłabym wtedy swoją mystic osobowość, a z tym nickiem to ciężko udawać kogoś innego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

W teorii... w teorii...
5 osob by sie pewnie zebralo xD
Ja nie wiem tylko czy @chybaDapi chce mnie na tej samej inprezie zobaczyc po tym
  • Odpowiedz
@Sandrinia też bym się czuł niezręcznie, jednak łatwiej być aspergerem zza szklanego ekranu niż face to face, ale staram się czasem wychodzić ze strefy komfortu ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@chybaDapi:

Jakby czasowo się to zgrało z zabawą, to możnaby zrobić losowanie wśród uczestników, żeby wymienić się paczuchami osobiście ()

Nieeee, przecież w tej zabawie najlepsze jest nie tylko robienie komuś paki, ale przede wszystkim anonimowość, że nie wiesz komu prezent robisz ( ͡° ͡°) mi by było koszmarnie głupio przyjąć osobiście prezent od kogoś nieznanego, a ta wykopakowa
  • Odpowiedz