@official_mirek_account: miło że wychodzisz z taką inicjatywą, ale ja to domatorka jestem, więc odpadam, po prostu wiem że czułabym się niezręcznie na takim spotkaniu xd
@official_mirek_account widzę, że odbiór raczej negatywny ( ͡°ʖ̯͡°) Mnie tam się pomysł podoba i chętnie wyszedłbym z piwnicy na taki event. Jakby czasowo się to zgrało z zabawą, to możnaby zrobić losowanie wśród uczestników, żeby wymienić się paczuchami osobiście (。◕‿‿◕。)
@official_mirek_account: ja to bym poszła, ale straciłabym wtedy swoją mystic osobowość, a z tym nickiem to ciężko udawać kogoś innego ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
W teorii... w teorii... 5 osob by sie pewnie zebralo xD Ja nie wiem tylko czy @chybaDapi chce mnie na tej samej inprezie zobaczyc po tym
@Sandrinia też bym się czuł niezręcznie, jednak łatwiej być aspergerem zza szklanego ekranu niż face to face, ale staram się czasem wychodzić ze strefy komfortu ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
Jakby czasowo się to zgrało z zabawą, to możnaby zrobić losowanie wśród uczestników, żeby wymienić się paczuchami osobiście (。◕‿‿◕。)
Nieeee, przecież w tej zabawie najlepsze jest nie tylko robienie komuś paki, ale przede wszystkim anonimowość, że nie wiesz komu prezent robisz ( ͡°ᴥ͡°) mi by było koszmarnie głupio przyjąć osobiście prezent od kogoś nieznanego, a ta wykopakowa
@official_mirek_account: jeśli byłoby to w weekend, nie zjazdowy weekend na uczelni, to czemu nie? W Białymstoku i tak nie ma wykoppiwa, więc to może być dobra okazja do poznania ludzi tak samo s-----------h jak ja ( ͡°͜ʖ͡°)
Rzecz jasna musiałaby się zebrać grupa chociaż 5 osób żeby to sens miało ¯_(ツ)_/¯
Żeby wyszło na jaw, że zabawna i towarzyska jestem tylko w internecie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: obraz_2024-10-03_102500619
PobierzW teorii... w teorii...
5 osob by sie pewnie zebralo xD
Ja nie wiem tylko czy @chybaDapi chce mnie na tej samej inprezie zobaczyc po tym
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
źródło: obraz_2024-10-03_112047559
PobierzNieeee, przecież w tej zabawie najlepsze jest nie tylko robienie komuś paki, ale przede wszystkim anonimowość, że nie wiesz komu prezent robisz ( ͡° ᴥ ͡°) mi by było koszmarnie głupio przyjąć osobiście prezent od kogoś nieznanego, a ta wykopakowa
Kolegi od fabii już z nami nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)