Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +359
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
uncle_freddie +237
Crvena Zvezda 1 - [2] Barcelona; Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
Z racji tego, że zbliża się czas Świąt i Wykopaki, pomyślałem, że fajnie byłoby zorganizować spotkanie dla wszystkich chętnych, którzy biorą udział w tej zabawie.
Co powiecie na spotkanie w Poznaniu? 🍻
Może kolega od fabii mógłby podwieźć osoby spoza Poznania i okolic ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Myślę, że to świetna okazja, żeby spotkać się z osobami, które są aktywne w tagu #wykopaka, podzielić się wrażeniami z poprzednich edycji. Wypić soczek jabłkowy, przygryź pietruszką, wymienić pomysłami na prezenty i po prostu dobrze się bawić.
Poza tym, wiadomo, co innego pogadać online, a co innego poznać się na żywo.
Jeśli jesteście zainteresowani, to dajcie znać w komentarzach. W zależności od liczby chętnych, możemy ustalić szczegóły takie jak data i miejsce spotkania.
Mam nadzieję, że znajdą się osoby chętne na takie spotkanie! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wołam osoby z tagu, które widuje tu najczęściej: @Shyvana @skomplikowany_system_luster @Sandrinia @cytmirka @Zgrywajac_twardziela @Harold @krzychu_kadetem_tera @chybaDapi @Wrrronika @Semigod @kollataja123 @Bukaa_
Zawołam również @a__s oraz @m__b dla większego rozgłosu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykopaka #piwowpoznaniu spam na #pokapake
Rzecz jasna musiałaby się zebrać grupa chociaż 5 osób żeby to sens miało ¯_(ツ)_/¯
Żeby wyszło na jaw, że zabawna i towarzyska jestem tylko w internecie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W teorii... w teorii...
5 osob by sie pewnie zebralo xD
Ja nie wiem tylko czy @chybaDapi chce mnie na tej samej inprezie zobaczyc po tym
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Nieeee, przecież w tej zabawie najlepsze jest nie tylko robienie komuś paki, ale przede wszystkim anonimowość, że nie wiesz komu prezent robisz ( ͡° ᴥ ͡°) mi by było koszmarnie głupio przyjąć osobiście prezent od kogoś nieznanego, a ta wykopakowa
Kolegi od fabii już z nami nie ma ( ͡° ʖ̯ ͡°)