Wpis z mikrobloga

Patrząc dzisiaj na główna, tylko utwierdzilem się w przekonaniu, iż z tą całą akcja o czyszczeniu Tuby nie chodzi o żadne dobro dzieci.

Po prostu mentalne gimbusy walczą z gimbusami o to kto rządzi w internecie. Tylko że jest jedno ale - Ci drudzy jeszcze z tego wzrosną.

Co ciekawe czemu dopiero teraz został dostrzeżony problem z treściami występującymi na YouTube? Oni wszyscy pojawili się wczoraj czy miesiąc temu? Cóż najwidoczniej stara widownia ich wydoroslala i stwierdziła że w ich wieku nie jest modne oglądanie tylko dojebywanie im - dla zasady bo jak zwykle podążają za trendami i moda.

I wierzcie, że ta akcja jeszcze odbije się wszystkim nam czkawka, że duża część z was będzie żałować tego zaangażowania... ale cóż najpierw lewakow boli d--a, potem reszcie...

Bo jak zwykle ta akcja nie jest w celu ochrony czegoś, tylko w celu wyłania swojej nagromadzonej nienawiści. Gdyż jak polski zwyczaj nakazuje - nie gromadzimy się w imię czegoś, tylko przeciwko komus....

#danielmagical
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MarnaImitacjaTuwima: Dla mnie największym plusem jest, że dowiedziałem się o takich gunwach jak ci juduperzy o których wcześniej nie słyszałem, jakieś cypisy i inne badziewia którymi podniecają się teraz dzieciaki. Wiem teraz na co zwracać uwagę jak moje dzieci zainteresują się komputerem, bo nie spodziewałem się że aż takie szambo na tym judupie jest.
  • Odpowiedz
@MarnaImitacjaTuwima: Raczej patologia zwalcza patologię (wiem groteska). Ale ta patologia danielmagikał,utwierdza w przekonaniu jaka to dojrzała widownia go ogląda.rafonxi,medusy,isamuy to idole dziecarni, tylko jeden prawdziwy magikał ma dojrzałą i prawdziwą nieprzekupną widownię.

Jeszcze zabawniej to wygląda kiedy ta dojrzała widownia musi cały czas o tym przypominać. Tyle wspaniałych ludzi ogląda magicala, kowale,policjanci( ͡° ͜ʖ ͡°)
PepeKing - @MarnaImitacjaTuwima: Raczej patologia zwalcza patologię (wiem groteska). ...

źródło: comment_5bfpml2eEI6FvjZzIERFJo82Fg4OkLzx.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@przeczki: ale to sugeruje, że całą tę sprawę można zamknąć w "walka gimbusów". Co oczywiście jest wierutną bzdurą. Za parę lat moja córka będzie w wieku obecnych fanów Meduzy i Isamu, więc dla mnie sprawa wyrugowania takich typów z interntów ma osobiste znaczenie.
  • Odpowiedz