Tak swoją drogą: NIENAGRANI.PL 2:0 YOUTUBERZY Ja się nie boję, bo piszę prawdę. Cieszę się, że wszystko się oczyszcza. Niektórzy z Was już na mnie naskakują, nie widzę nic złego w tym co robię.
#rafonix kończy #youtubowa działalność. Niech to będzie przestroga dla innych.
Ciekaw jestem Waszych opinii co do tego co robię. Za czy przeciw? Ciekaw jestem dlaczego ogólnopolskie media jeszcze milczą...
@Nienagrani_PL: Wiem że wzięliście się już za Isamu, ale po świętach w wolnej chwili polecam nasmarować też coś na Gimpera. Jego filmy i treść w nich zawarta nie nadają się dla jego widowni której średnia wieku nie przekracza 14 lat, w dodatku ponoć ma jakieś sprawy sądowe z niejakim Atorem. Moim zdaniem takie osoby nie powinny mieć partnerstwa i czerpać z tego korzyści finansowych wyrządzając szkody moralne swoim nieletnim widzom i
@cudowny_kawal_miesa: Zmień nick albo czeka Cię ukamieniowanie xD Walczmy o to, żeby te patologiczne treści miały oznaczenie 18+, wiadomo że jak gówniak będzie chciał to i tak obejrzy, ale robienie im pod górkę to max co możemy zrobić.
@Nienagrani_PL: popatrz co wykopki zrobily z Mikolajem, zaspamowali jego szkole i znajomych, a wyszlo, ze to nie on :) zastanow sie do kogo kierujesz swoje dzialana mimo, ze masz najszczersze intencje.
@Nienagrani_PL: ja CI tylko daje przyklad tego co potrafia zrobic wykopki, zastanow sie czy promowanie wlasnej strony jest tego warte ;) (chociaz cel jest szczytny)
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
Ja się nie boję, bo piszę prawdę. Cieszę się, że wszystko się oczyszcza. Niektórzy z Was już na mnie naskakują, nie widzę nic złego w tym co robię.
#rafonix kończy #youtubowa działalność. Niech to będzie przestroga dla innych.
Ciekaw jestem Waszych opinii co do tego co robię. Za czy przeciw? Ciekaw jestem dlaczego ogólnopolskie media jeszcze milczą...
Pozdrawiam.
#danielmagical #magicaldaniel #youtube #gry
Tu możesz nas wesprzeć: https://www.paypal.me/NIENAGRANI
Komentarz usunięty przez moderatora
Walczmy o to, żeby te patologiczne treści miały oznaczenie 18+, wiadomo że jak gówniak będzie chciał to i tak obejrzy, ale robienie im pod górkę to max co możemy zrobić.