Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy faceci myślą, że jak #rozwypasek z portalu zapoznawczego typu #tinder i inne się z nimi umówi na spacer/kawę/sanki to ona chce z nimi seksu? Bo wydaje mi się, że tak myślą...;/ O, idę na spotkanie z chętną na moje boskie ciało...tak sobie myślicie? Serio?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop

Myślicie tak?

• Tak, napalam się w myślach. 61.6% (77)
  • Nie. 38.4% (48)

Oddanych głosów: 125

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Nie wszyscy ale zdecydowanie wielu tak mysli i już na drugim, trzecim spotkaniu wyjdzie to z worka(o ile nie na pierwszym). Naoglądali się gnojki MTV i innych programów dla idiotów i mają straszne parcie na zaliczanie na randkach tak jak w amerykańskich programach gdzie nasłuchali się o seksach na pierwszych randkach i myślą że tak wygląda życie.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Z góry mówię, że nie umawiałem się z dziewczynami przez internet.
Popatrzmy jednak na to realnie. Ktoś umawia się z kimś na podstawie zdjęcia, zupełnie się nie znając.
Umawia się zatem z daną osobą bo... Bo mu się wygląd podoba, a co za tym idzie napala się.
Proste.
  • Odpowiedz
@defoxe: nie na podstawie samego zdjęcia, ale na podstawie zdjęcia i rozmowy - tak chyba robią normalni ludzie

na podstawie zdjęcia to można się umówić z prostytutką z roksy lub odlotów
  • Odpowiedz
nie na podstawie samego zdjęcia, ale na podstawie zdjęcia i rozmowy - tak chyba robią normalni ludzie

@loremgul: Ale zdajesz sobie sprawę, że wszyscy najpierw przeglądają zdjęcia a potem "zagadują"?
A zagadują, bo chcą się umówić... A chcą się umówić żeby... No właśnie.
  • Odpowiedz
PotężnaPani: Nie, ja jak idę na kawę, to idę na kawę. Chociaż kilka razy były dwuznaczne propozycje ze strony lasek z tindera xD ale nie znalazłem wawrzona w śmieciach żeby pchać go gdzie popadnie ( ͡º ͜ʖ͡º)

Zaakceptował: Asterling
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Są 2 typy facetów, co chcą s--s od razu:
- Ci co chcą s--s od razu
- Ci co nie chcą skończyć we friendzone, więc chcą szybko włączyć cielesność.
To co mówisz brzmi jak wyuczone zachowanie. W części przypadków pewnie jest.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Bo przecież to p---o aplikacjia. Ktoś ją stworzył po to, żeby umawiać się na s--s za s--s a nie za pieniądze. To nie jest portal randkowy. Ale wiadomo użytkownicy robią co chcą. KTOŚ ZROBIŁ PROSTĄ I SZYBKĄ APPLIKACJĘ KOJARZĄCĄ SZMATY(według Ciebie) i SZMACIARZY(według nie wiadomo kogo :)) na szybki s--s a nie na randkowanie :)
  • Odpowiedz