#anonimowemirkowyznania Czy faceci myślą, że jak #rozwypasek z portalu zapoznawczego typu #tinder i inne się z nimi umówi na spacer/kawę/sanki to ona chce z nimi seksu? Bo wydaje mi się, że tak myślą...;/ O, idę na spotkanie z chętną na moje boskie ciało...tak sobie myślicie? Serio?
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie wszyscy ale zdecydowanie wielu tak mysli i już na drugim, trzecim spotkaniu wyjdzie to z worka(o ile nie na pierwszym). Naoglądali się gnojki MTV i innych programów dla idiotów i mają straszne parcie na zaliczanie na randkach tak jak w amerykańskich programach gdzie nasłuchali się o seksach na pierwszych randkach i myślą że tak wygląda życie.
@AnonimoweMirkoWyznania: Z góry mówię, że nie umawiałem się z dziewczynami przez internet. Popatrzmy jednak na to realnie. Ktoś umawia się z kimś na podstawie zdjęcia, zupełnie się nie znając. Umawia się zatem z daną osobą bo... Bo mu się wygląd podoba, a co za tym idzie napala się. Proste.
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie korzystam z Tindera no ale raczej bym tam przyjaciółki czy zony nie szukał więc to chyba jasne w co bym celował? ( ͡º͜ʖ͡º)
nie na podstawie samego zdjęcia, ale na podstawie zdjęcia i rozmowy - tak chyba robią normalni ludzie
@loremgul: Ale zdajesz sobie sprawę, że wszyscy najpierw przeglądają zdjęcia a potem "zagadują"? A zagadują, bo chcą się umówić... A chcą się umówić żeby... No właśnie.
PotężnaPani: Nie, ja jak idę na kawę, to idę na kawę. Chociaż kilka razy były dwuznaczne propozycje ze strony lasek z tindera xD ale nie znalazłem wawrzona w śmieciach żeby pchać go gdzie popadnie ( ͡º͜ʖ͡º)
21332231: Nie. Faceci w znacznej mierze oczekują seksu ale niekoniecznie myślą, że taka różowa też go chce. Oni tego chcą ;) Wiem, bo sam po to zrobiłem konto :)
@AnonimoweMirkoWyznania Są 2 typy facetów, co chcą s--s od razu: - Ci co chcą s--s od razu - Ci co nie chcą skończyć we friendzone, więc chcą szybko włączyć cielesność. To co mówisz brzmi jak wyuczone zachowanie. W części przypadków pewnie jest.
@AnonimoweMirkoWyznania: Bo przecież to p---o aplikacjia. Ktoś ją stworzył po to, żeby umawiać się na s--s za s--s a nie za pieniądze. To nie jest portal randkowy. Ale wiadomo użytkownicy robią co chcą. KTOŚ ZROBIŁ PROSTĄ I SZYBKĄ APPLIKACJĘ KOJARZĄCĄ SZMATY(według Ciebie) i SZMACIARZY(według nie wiadomo kogo :)) na szybki s--s a nie na randkowanie :)
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
Czy faceci myślą, że jak #rozwypasek z portalu zapoznawczego typu #tinder i inne się z nimi umówi na spacer/kawę/sanki to ona chce z nimi seksu? Bo wydaje mi się, że tak myślą...;/ O, idę na spotkanie z chętną na moje boskie ciało...tak sobie myślicie? Serio?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Myślicie tak?
Popatrzmy jednak na to realnie. Ktoś umawia się z kimś na podstawie zdjęcia, zupełnie się nie znając.
Umawia się zatem z daną osobą bo... Bo mu się wygląd podoba, a co za tym idzie napala się.
Proste.
na podstawie zdjęcia to można się umówić z prostytutką z roksy lub odlotów
@loremgul: Ale zdajesz sobie sprawę, że wszyscy najpierw przeglądają zdjęcia a potem "zagadują"?
A zagadują, bo chcą się umówić... A chcą się umówić żeby... No właśnie.
Zaakceptował: Asterling
Wiem, bo sam po to zrobiłem konto :)
Zaakceptował: Asterling
- Ci co chcą s--s od razu
- Ci co nie chcą skończyć we friendzone, więc chcą szybko włączyć cielesność.
To co mówisz brzmi jak wyuczone zachowanie. W części przypadków pewnie jest.