Aktywne Wpisy
DrCieplak +84
Chcę wam tylko powiedzieć właściciele #psy że nie każdy uważa waszego pieska za atrakcje. Że są ludzie których obrzydza hałaśliwy i zjadający gówna pies w pociągu albo w hotelu. Że są ludzie dla których obecność psa w restauracji albo nawet ogródku restauracyjnym psuje cały dobry nastrój. Jeśli myślicie że wasze pieski są takie fajne a wy sami powszechnie budzicie sympatię to jesteście w błędzie. #psiarze I taguję #
Kempes +71
Komentarz usunięty przez autora
@Kozzi: tu nie chodzi o poziom mirko, tylko o to, że gorące są k---a puste. to jest dramat k---a, żeby wykop cannot into technologia w 2017
@Ciemny_linuksowiec: No ja tam ich za głupich nie uważam :)
@Pol753: a komu pęka? (ʘ‿ʘ)
@Krs90: a to prawda :)
@wicherq: Nie bardzo wiem o czym mówisz ( ͡° ʖ̯ ͡°) @jaca_magical: patrząc na Twój komentarz to chyba nie ja tu biorę wykop na poważnie. Więcej luzu :)
@bolczan: http://sjp.pwn.pl/slowniki/patologia.html - możesz im w takim razie zgłosić błąd, daj znać czy usunęli błędną definicję bo aż ciekawa jestem. Może to jakiś regionalizm, u mnie w środowisku "patologia" zawsze mówiło się na żuli czy tam alkoholików, ogólnie rodziny z marginesu społecznego. Całe życie w błędzie (ʘ‿ʘ)
@asasello: no (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) kto pyta nie błądzi :D
Komentarz usunięty przez autora