Cześć Mircy macie może jakieś sprawdzone darmowe hostingi ? Strona zajmuje naprawdę mało więc serwer mi zbytnio nie potrzebny bardziej domenę bym dokupił. #it #domeny #serwery #hosting
Z darmówek szybko się ucieka. Jeśli chcesz zaliczyć infę, albo się pobawić to spoko, ale stron pod ludzi to ja bym tak nie stawiał - trochę szkoda zdrowia.
@lukasz-miarczynski: na stronę która będzie miała na siłę 5 podstron i darmową domene w az ( ͡°͜ʖ͡°) ja swoją stronę wczoraj zrobiłem w godzinę wrzuciłem i gitara. Stronę będę rzadko aktualizować wszystko śmiga i lata. Dla mnie ta strona ct8 co podały Mirasy jest naprawdę dobra.
@Shirako: narazie jest na rok do moich niskich wymagań w zupełności wystarcza. No już wszystko z internetu próbowałem i nie wchodzi dns. Biore domena dodaje moją domenę nie działa, edytuje w domenie dnsy na takie same jak generuje nie działa. Zmieniam nie w domenie a w ct8 wpisy dns tez nie działa nie wiem co źle robię.
@Oddisee: przedłużenie po roku będzie kosmicznie drogie w Az.
Wszystko co masz zrobić to ustawić w Az DNSy wskazujące na CT8 oraz dodać domenę w panelu CT8. Wszystko. Zwróć uwagę na czas propagacji DNSów. Twoja domena może kierować na hosting nawet po 48h.
Strona zajmuje naprawdę mało więc serwer mi zbytnio nie potrzebny bardziej domenę bym dokupił.
#it #domeny #serwery #hosting
ja swoją stronę wczoraj zrobiłem w godzinę wrzuciłem i gitara.
Stronę będę rzadko aktualizować wszystko śmiga i lata.
Dla mnie ta strona ct8 co podały Mirasy jest naprawdę dobra.
No już wszystko z internetu próbowałem i nie wchodzi dns.
Biore domena dodaje moją domenę nie działa, edytuje w domenie dnsy na takie same jak generuje nie działa.
Zmieniam nie w domenie a w ct8 wpisy dns tez nie działa nie wiem co źle robię.
Wszystko co masz zrobić to ustawić w Az DNSy wskazujące na CT8 oraz dodać domenę w panelu CT8. Wszystko. Zwróć uwagę na czas propagacji DNSów. Twoja domena może kierować na hosting nawet po 48h.
Okej dzieki sprobuje powalczyc z tym