Superbohater dla normalnego człowieka: - uratował wiele ludzi - poświęcił życie dla dobra innych - mimo tortur zachował tajemnicę, przez co uratował wiele istnienia
Superbohater dla regresywnej lewicy: - zrobić aborcję, bo ma się tak małe mieszkanie, że część zabawek dwójki już obecnych dzieci trzeba będzie wynieść do piwnicy
@Tical25: Czasem sobie myślę, że lewacy to wcale nie tacy źli, chcą pokoju, żeby różni ludzie żyli między sobą szczęśliwi, homoseksualiści czuli się dobrze, żeby było mniej nierówności społecznej. Mogę się nie zgadzać z nimi we wielu rzeczach, ale jednak do czegoś dążą. No, ale później wyskakują z czymś takim.
mianujesz się zdrowym, normalnym człowiekiem a pierwsze co robisz, to mówisz komuś innemu że jest "p----------y" bo ma czelność się z tobą nie zgadzać?
@zle_sny_rabina: to nie chodzi o to, ze się ze mną nie zgadza, tylko w czym się nie zgadza. Serio tego nie widzisz, czy tylko stosujesz takie sztuczki retoryczne, próbując obniżyć wagę moich argumentów i insynuujac tak dziecinne zachowania?
Tak uważam, że jest bardziej wartościowe, ale nie na tyle by cenić bardziej płód od innego ssaka.
@ejadaz689: aha, czyli twoim zdaniem życie człowieka jest tylko trochę bardziej wartościowe od życia szczura i sa przypadki, gdzie człowiek będzie mniej wartościowy od tegoż gryzonia?
@ejadaz689 Czytam to co piszesz i poczułem obrzydzenie. Obyś zrozumiał jak bardzo się mylisz. Kiedyś pożałujesz swoich słów. Obyś miał szansę. (nie musisz odpowiadać, bo nie wdam się w bezowocną dyskusję, szkoda czasu na tak ciasny umysł, więc #czarnolisto).
@dondon: na FB, w pierwszej wersji postu z profilu Wysokich Obcasów podsumowano że jest to nagroda "za walkę z obłudą". No ale ludzie w komentarzach zaczęli wyciągać wypowiedzi o cielaczkach i pszczółkach i "obłudę" usunięto ( ͡°͜ʖ͡°)
@Tical25 widzę, że najbardziej zaangazowani i zaniepokojeni ta nagroda GW sa ludzie, którzy w ogóle nie czytają tej gazety ani się z nia nie utozsamiaja ( ͡°͜ʖ͡°) Coś jak z gimboateistami zatroskanymi o to co księża mówią z ambony podczas kazania xD kisne mocno i przypominam, że w Polsce drugi najwyższy wojskowy order za zaslugi w państwie otrzymał aptekarz, który nigdy nie miał styczności z
widzę, że najbardziej zaangazowani i zaniepokojeni ta nagroda GW sa ludzie, którzy w ogóle nie czytają tej gazety ani się z nia nie utozsamiaja ( ͡°͜ʖ͡°)
@devs: Podobnie jest z "polskim faszyzmem". Najbardziej się go boją i najwięcej o nim wiedzą ci, którzy wcale ni chodzą na "faszystowskie" marsze.
kisne mocno i przypominam, że w Polsce drugi najwyższy wojskowy order za zaslugi w państwie otrzymał aptekarz, który
@Tical25 "Podobnie jest z "polskim faszyzmem". Najbardziej się go boją i najwięcej o nim wiedzą ci, którzy wcale ni chodzą na "faszystowskie" marsze."
Cieszę się, że przyznales mi rację, chociaż nie do końca poprawnej analogii użyłeś. Nikt nikomu nie każe czytać GW ani chodzić do kościoła i raczej inteligentni ludzie mają w dupie co sobie jakies środowiska, do których oni nie należą wymyślają we własnym gronie. Za to marsze, te lewackie
- uratował wiele ludzi
- poświęcił życie dla dobra innych
- mimo tortur zachował tajemnicę, przez co uratował wiele istnienia
Superbohater dla regresywnej lewicy:
- zrobić aborcję, bo ma się tak małe mieszkanie, że część zabawek dwójki już obecnych dzieci trzeba będzie wynieść do piwnicy
#bekazpodludzi #rakcontent #heheszki #bekazlewactwa #humorobrazkowy #c---------------a #patologiazmiasta #polityka
źródło: comment_u7YjhJszg80qaEQ713YgNtQDtFHxTOFH.jpg
PobierzNo, ale później wyskakują z czymś takim.
@zle_sny_rabina: to nie chodzi o to, ze się ze mną nie zgadza, tylko w czym się nie zgadza. Serio tego nie widzisz, czy tylko stosujesz takie sztuczki retoryczne, próbując obniżyć wagę moich argumentów i insynuujac tak dziecinne zachowania?
@ejadaz689: aha, czyli twoim zdaniem życie człowieka jest tylko trochę bardziej wartościowe od życia szczura i sa przypadki, gdzie człowiek będzie mniej wartościowy od tegoż gryzonia?
Komentarz usunięty przez moderatora
@JustBarrel: bo ty zapewne uważasz, że możesz decydować o moim ciele i o ciele kazdego mężczyzny.
Załóżmy, czysto hipotetycznie, że jestesmy razem w związku, uprawiamy s--s i mamy wpadkę. Albo ja mam wpadkę z inną
(nie musisz odpowiadać, bo nie wdam się w bezowocną dyskusję, szkoda czasu na tak ciasny umysł, więc #czarnolisto).
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_81GZBbLtzxaZUlWgndwJF0f7hanA5pTe.jpg
PobierzCoś jak z gimboateistami zatroskanymi o to co księża mówią z ambony podczas kazania xD kisne mocno i przypominam, że w Polsce drugi najwyższy wojskowy order za zaslugi w państwie otrzymał aptekarz, który nigdy nie miał styczności z
@devs: Podobnie jest z "polskim faszyzmem". Najbardziej się go boją i najwięcej o nim wiedzą ci, którzy wcale ni chodzą na "faszystowskie" marsze.
źródło: comment_9aTFXzZi5ZhmPOjNY6iKs74ffkrF1TOQ.jpg
Pobierz"Podobnie jest z "polskim faszyzmem". Najbardziej się go boją i najwięcej o nim wiedzą ci, którzy wcale ni chodzą na "faszystowskie" marsze."
Cieszę się, że przyznales mi rację, chociaż nie do końca poprawnej analogii użyłeś. Nikt nikomu nie każe czytać GW ani chodzić do kościoła i raczej inteligentni ludzie mają w dupie co sobie jakies środowiska, do których oni nie należą wymyślają we własnym gronie. Za to marsze, te lewackie