Aktywne Wpisy
Moonastro +61
Herato +34
W moim mieście średnio raz na 2-3 miesiące jakaś ciężarówka utknie w wiadukcie
Czy kierowcy TIRa naprawdę są tak upośledzeni ze nie mogą sobie kupić jakiś Tom Tom zamiast jeździć na Google Maps i odwalać takie cyrki?
Wydaje mi się ze to nie jest jakiś kosmiczny wydatek dla nich, ewentualnie kierowcy niech napisz tu powod czemu na oszczędzają na nawigacji?
#pracbaza #bekaztransa #kierowcaautobusu #ciezarowki
Czy kierowcy TIRa naprawdę są tak upośledzeni ze nie mogą sobie kupić jakiś Tom Tom zamiast jeździć na Google Maps i odwalać takie cyrki?
Wydaje mi się ze to nie jest jakiś kosmiczny wydatek dla nich, ewentualnie kierowcy niech napisz tu powod czemu na oszczędzają na nawigacji?
#pracbaza #bekaztransa #kierowcaautobusu #ciezarowki
Jej drukarka dostała właśnie wiadomość 'jestem waszą drukarką i uzyskałam samoświadomość' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jaką następną wiadomość wysłać, żeby umilić pani Grażynce poniedziałek?
#heheszki #poniedzialek
Ale wiadomo, że w praktyce trzeba by zacząć od tego, że nie ma dużych szans by ktoś był pociągnięty do odpowiedzialności za coś takiego jak wydrukowanie kartki, a co dopiero by komuś to udowodniono
A ty kim jesteś? Bo mi się wydaje że tym i tym.
@wysprzeglik: dla jaj nie robią tych zabezpieczeń.
weź mi tylko wytłumacz jak można się włamać do czegoś, co jest kompletnie niezabezpieczone? Policja miałaby z tego niezłą bekę gdyby wyszło, że jest zgłoszenie włamania, a zgłaszający nie zabezpieczył swojej infrastruktury
aha, w takim razie to ich logowanie i monitorowanie to jakiś #!$%@? żart, skoro przechodzą do prządku
I nie ma tu znaczenia jak bardzo absurdalne to wg was jest i co sobie myślicie. Prawo jest prawem. Jak mówi artykuł "każdy kto bez
moze i to jest zabawne dla autora "dowcipu", ale jednak jest to nielegalne, na takiej samej zasadzie, jak otwarte okno nie znaczy, ze mozna sobie wejsc komus do mieszkania i mu sprayem napisac na scianie "dzien dobry".