Aktywne Wpisy
Moonastro +61
Herato +34
W moim mieście średnio raz na 2-3 miesiące jakaś ciężarówka utknie w wiadukcie
Czy kierowcy TIRa naprawdę są tak upośledzeni ze nie mogą sobie kupić jakiś Tom Tom zamiast jeździć na Google Maps i odwalać takie cyrki?
Wydaje mi się ze to nie jest jakiś kosmiczny wydatek dla nich, ewentualnie kierowcy niech napisz tu powod czemu na oszczędzają na nawigacji?
#pracbaza #bekaztransa #kierowcaautobusu #ciezarowki
Czy kierowcy TIRa naprawdę są tak upośledzeni ze nie mogą sobie kupić jakiś Tom Tom zamiast jeździć na Google Maps i odwalać takie cyrki?
Wydaje mi się ze to nie jest jakiś kosmiczny wydatek dla nich, ewentualnie kierowcy niech napisz tu powod czemu na oszczędzają na nawigacji?
#pracbaza #bekaztransa #kierowcaautobusu #ciezarowki
Jej drukarka dostała właśnie wiadomość 'jestem waszą drukarką i uzyskałam samoświadomość' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jaką następną wiadomość wysłać, żeby umilić pani Grażynce poniedziałek?
#heheszki #poniedzialek
@kaganiec_oswiaty: Tak samo jak można się włamać komuś do domu gdy zostawił otwarte drzwi. Profesjonalnie to się nazywa uzyskanie dostępu do informacji które nie są przeznaczone dla Ciebie, do których nie masz uprawnień. Aczkolwiek tak jak linkowalem wyżej, był
@michalsedziwoj: najpierw to trzeba powiedzieć, że nikt nie będzie w stanie namierzyć osoby która to zrobiła, a gdzie tu dopiero mowa o niskiej szkodliwości czynu. Nie będą mieli komu tej niskiej
@
pomyłka, miało być ofc "załóżmy że dostaną IMEI i potem pójdą z nakazem do wszystkich operatorów w Polsce sprawdzając na kogo jest telefon z takim IMEI."
Komentarz usunięty przez autora
Nawet jeśli ktoś przejdzie przez wszystkie etapy które opisał @JakisTakiNick (a na każdym z nich powinien usłyszeć - trzeba było się zabezpieczyć, a nie teraz robicie inbe o kilka kartek papieru) to i tak OPka może łatwo się wytłumaczyć że ktoś mógł sklonować jej MAC bo miała włączone wifi.
No i o samych zabezpieczeniach napisałem jako dodatek w nawiasie. Komentarz był odnośnie szukania po MACu i małej skuteczności tego. Jedyne co to gdyby ktoś wpadł na sprawdzenie jakie aplikacje instalowala w tym czasie to może coś się uda
Ale nikt tego nie sprawdzi. Chyba, że sama im pozwoli. Albo jak ktoś