Wpis z mikrobloga

@mopix: jest jeszcze Redmi 4x, ale w osiągach gorzej wypada. Dobrze stoi za to Redmi Note 4X, tylko Erkan niewiele większy, bo 5,5 cała. Aktualnie w promocji w Gearbest
LINK - Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB (Snapdragon 625, szary) magazyn HK w cenie 156,99$ (bez refa) z kodem Note4XSE
Alternatywą jest jeszcze Mi5, ekran 5,15", na pewno lepszy procesor i aparat, ale cena już w przeliczeniu prawie 1000zl
LINK
@mopix: każdy tak myśli, ale pewności nie ma, bo Mi6 nawet w przedsprzedaży nie ma i nie wiadomo, kiedy będą dostarczane. Sugerowane ceny są dobre, ale jak będzie normalnie to się okaże. Dzisiaj w promocji Mi5 było za 215$, ale różnie z cenami bywa, bo średnio 230$ jest i mimo prezentacji Mi6 ceny nie zleciały zbytnio, a kupony jak są, to sZybko się zapasy z magazynu wyprzedają
@Skyler: Ibuygou nie zawsze wszystko naprawia w Polsce, czasami telefon też leci do Chin. Jeśli choć trochę zależy ci na aparacie, to różnicę między serią Redmi a Mi są naprawdę duże. Generalnie, jeśli telefon ci nie upadnie (co się najczęściej zdarza), to nie będziesz zmuszony korzystać z gwarancji.
@Skyler: To jeśli wolisz mniejszy trochę ekran i lepszą baterię, niż aparat, to lepiej wybrać Redmi 4. Daj znać jaki kolor cię interesuje, to będę mógł ci coś podesłać, bo póki co tylko ten kod jest aktywny:
LINK - Xiaomi Redmi 4 Pro 3/32 GB biały i złoty International w cenie 159,99$ (bez refa) z kodem Redmirs

@k__d: Cenowo zawsze byli trochę drożsi, ale za to oferowali szybką