@mopix: jest jeszcze Redmi 4x, ale w osiągach gorzej wypada. Dobrze stoi za to Redmi Note 4X, tylko Erkan niewiele większy, bo 5,5 cała. Aktualnie w promocji w Gearbest LINK - Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB (Snapdragon 625, szary) magazyn HK w cenie 156,99$ (bez refa) z kodem Note4XSE Alternatywą jest jeszcze Mi5, ekran 5,15", na pewno lepszy procesor i aparat, ale cena już w przeliczeniu prawie 1000zl LINK
@qaqa: chyba nie każdy, lepiej zorientowac się przed kupieniem, albo samemu później kombinować @rybak_fischermann: Słyszałem że pod koniec tego miesiąca ma wyjść mi6, myslisz, że ceny mi5 spadną zauważalnie?
@mopix: każdy tak myśli, ale pewności nie ma, bo Mi6 nawet w przedsprzedaży nie ma i nie wiadomo, kiedy będą dostarczane. Sugerowane ceny są dobre, ale jak będzie normalnie to się okaże. Dzisiaj w promocji Mi5 było za 215$, ale różnie z cenami bywa, bo średnio 230$ jest i mimo prezentacji Mi6 ceny nie zleciały zbytnio, a kupony jak są, to sZybko się zapasy z magazynu wyprzedają
@rybak_fischermann: dzięki :) chyba się jeszcze z miesiąc wstrzymam bo ciśnienia nie mam, a patrząc po twoim tagu to kupony co jakiś czas się przewijają.
@mopix: to jak cos to zapraszam do obserwowania #chinskiekody. Jak cos się pojawi w przecenie lub premiera Mi6 to dam znać. @qaqa: u Goldwaya różnie może być. Może być global, ale z chińskimi dodatkami
This Xiaomi Mi5 comes with Official Global ROM + OTA Upgrade. -- 2017.03.24
Ostatnio nawet na Ali wgrywają już Globale bez zbędnego syfu. Gwarancja na telefon rok czasu, w razie czego trzeba odesłać telefon do Chin. Warto zapłacić poprzez Paypal lub kartą kredytową, by zyskać dodatkową ochronę kupującego.
@rybak_fischermann: dzięki. :) Teraz mam dylemat, wziąć redmi 4 pro z ibuygou z 2 letnią gwarancją w Polsce, czy trochę dołożyć i wziąć mi5 z roczną gwarancją w Chinach...
@Skyler: Ibuygou nie zawsze wszystko naprawia w Polsce, czasami telefon też leci do Chin. Jeśli choć trochę zależy ci na aparacie, to różnicę między serią Redmi a Mi są naprawdę duże. Generalnie, jeśli telefon ci nie upadnie (co się najczęściej zdarza), to nie będziesz zmuszony korzystać z gwarancji.
@rybak_fischermann: za redmi 4 przemawia za to bateria, no i chyba nie są tak łamliwe jak mi5. Jest jeszcze 3 opcja, czyli kupno redmi 4 pro nie z ibuygou tylko gdzieś taniej jak będą kody.
@Skyler: To jeśli wolisz mniejszy trochę ekran i lepszą baterię, niż aparat, to lepiej wybrać Redmi 4. Daj znać jaki kolor cię interesuje, to będę mógł ci coś podesłać, bo póki co tylko ten kod jest aktywny: LINK - Xiaomi Redmi 4 Pro 3/32 GB biały i złoty International w cenie 159,99$ (bez refa) z kodem Redmirs
@k__d: Cenowo zawsze byli trochę drożsi, ale za to oferowali szybką
Powiedzcie mi czy jest złego lub nietaktownego w tym co napisałem (zamazałem tylko prywatne informacje). To jakoś dziesiąta blokada, którą dostałem w tym roku, w większości z powodów, których nie rozumiem. #tinder #randkujzwykopem
-Cena poniżej 1000
-Ekran ~5''
-jakość (?)
#android #telefony
LINK - Xiaomi Redmi Note 4X 3/32GB (Snapdragon 625, szary) magazyn HK w cenie 156,99$ (bez refa) z kodem Note4XSE
Alternatywą jest jeszcze Mi5, ekran 5,15", na pewno lepszy procesor i aparat, ale cena już w przeliczeniu prawie 1000zl
LINK
@rybak_fischermann: Słyszałem że pod koniec tego miesiąca ma wyjść mi6, myslisz, że ceny mi5 spadną zauważalnie?
Kupiłem taki na okazji, ale nie chce mi się wierzyć że będzie tam prawdziwy global, bo skąd by go mieli :
http://s.aliexpress.com/bumyyEJR
@qaqa: u Goldwaya różnie może być. Może być global, ale z chińskimi dodatkami
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnio nawet na Ali wgrywają już Globale bez zbędnego syfu.
Gwarancja na telefon rok czasu, w razie czego trzeba odesłać telefon do Chin. Warto zapłacić poprzez Paypal lub kartą kredytową, by zyskać dodatkową ochronę kupującego.
Teraz mam dylemat, wziąć redmi 4 pro z ibuygou z 2 letnią gwarancją w Polsce, czy trochę dołożyć i wziąć mi5 z roczną gwarancją w Chinach...
Jest jeszcze 3 opcja, czyli kupno redmi 4 pro nie z ibuygou tylko gdzieś taniej jak będą kody.
@rybak_fischermann: dlatego nie wiem skąd na wykopie ta moda na forsowanie wszędzie ibg
LINK - Xiaomi Redmi 4 Pro 3/32 GB biały i złoty International w cenie 159,99$ (bez refa) z kodem Redmirs
@k__d: Cenowo zawsze byli trochę drożsi, ale za to oferowali szybką