Aktywne Wpisy
Jefrjeitor +163
Też macie wrażenie, że ceny dosłownie wszystkiego odleciały w kosmos? Mieszkania, działki, samochody, usługi... Odleciały tak bardzo, że praktycznie się nie sprzedają.
#ceny #inflacja #nieruchomosci #pieniadze
#ceny #inflacja #nieruchomosci #pieniadze

Niebadzsmokiem +761
We wczorajszej #debata podobało mi się podsumowanie katastru od 3 mieszkania przez #biejat, że tym co martwią się o mieszkania po babci przypominam, że babcie ma się dwie, a nie dwanaście.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Mam stronę na #wordpress , i nagle dostałem komunikat > Fatal error: Out of memory (allocated 257687552) (tried to allocate 31 bytes) in /wp-includes/formatting.php on line 4295 - zapchało mi pamięć PHP, zwiększyłem limit przez pliki w wordpressie, przez php.ini oraz .htaccess lecz nadal nie bangla. Serwer w home, php 7. Miał ktoś podobny problem? A może idzie jakoś oczyścić pamięć php bez wyrządzania szkód? (╯︵╰,) #pomocy
http://www.wordpress-polska.pl/popularne-problemy/fatal-error-out-of-memory-tried-to-allocate-bytes/
Cos z tego powinno pomoc
@Folgowsky: a co ty tam odpalasz w tym WP, że 256MB klęka?
@TwigTechnology: woocommerce, TM Global Extra Product Options i kilka innych ale te są najprawdopodobniej odpowiedzialne za zapchanie pamięci
@viruzzet: próbowałem, nie pomogło (╯︵╰,)
Na 99% jakaś wtyczka daje ciała.
Najlepszy sposób żeby to zdiagnozować to wyłączyć wszystkie wtyczki i zobaczyć czy dalej wyskakuje błąd.
Jeśli nie to włączaj po kolei po jednej czy po dwie wtyczki aż problem się pojawi - w ten sposób namierzysz winowajcę.