Wpis z mikrobloga

Jak tam wasze Lucky Bags? Ja dostałem używaną kamerę Innovv C3 (staroć, którego już nie sprzedają), prawdopodobnie refurb. Nie wiem dlaczego myślałem, że Chińczyki naprawdę zamierzają wysyłać fajne rzeczy.
#gearbest #gearbestcwel #gb3birthday
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Drogomir: Niestety, ale oni zawsze mieli w dupie klientów. Dziwi mnie tylko, że pozwolili sobie na fakt, że urodziny GB teraz się będą z wałkiem kojarzyć. Dobre rzeczy to tylko na BG.
  • Odpowiedz
@leszek_SK: do tego kamerka ma zadrapany oring i niewielkie ślady, jakby po wkładaniu do uchwytu. Poza tym po rozpakowaniu i pomacaniu paru rzeczy miałem brudne palce. Sprzęt nie wygląda na jakiś wyeksploatowany, ale na nowy też nie. Generalnie żałuję, że nie nagrałem unboxingu, co kiedyś robiłem, ale potem mi się odechciało, bo kupowałem głównie na banggood i u nich zawsze wszystko było ok. A na Gearbest jak w lesie, wcześniej
Drogomir - @leszek_SK: do tego kamerka ma zadrapany oring i niewielkie ślady, jakby p...

źródło: comment_2b6R0U5FwLfjaN0ajmj40scWpzYtDvrF.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
paypal odda albo walczy o full refund bez odsyłania.

@sebask: da się bez odsyłania cokolwiek ugrać? Bo po pierwsze ryzykuję tym, że zostanę bez sprzętu i pieniędzy, po drugie przyda mi się ta kamerka (jeśli działa), a po trzecie zwyczajnie nie chce mi się tego odsyłać.
  • Odpowiedz
@sebask: wnoszę o refund przez paypala, ale nie całość. Co prawda czuję się oszukany ("hurra, świętujemy urodziny, z tej okazji wyślemy wam śmieci z magazynów!" ( ͡° ʖ̯ ͡°)) i nie wiem czy sprzęt się nie spieprzy, skoro najwyraźniej ktoś go wcześniej odsyłał, ale na razie wydaje się działać. Niezależnie od rezultatu prawdopodobnie już nic na GB nie kupię.
BTW

Note: Lucky bag contents cannot be
  • Odpowiedz
@Drogomir: Tylko że rzeczy miały być 2-5; razy bardziej warte niż kasa za worek. Jak mój przyjdzie to i tak będę zgłaszał o refund z uwagi na niedotrzymanie warunków sprzedaży. Btw. ten cały niby oficjalny Gearbest MEN to jest pomocny jak wali ludziom reflinki a jak jest potrzeba załatwienia reklamacji to się nie odezwie, jak ślepy i głuchy kret w norze.
  • Odpowiedz