Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1284
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
jarosuaf +265
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
Jako że pierwszy raz od 7 lat, zdobyłem bordo.
Tak więc, moje pierwsze #rozdajo #zadarmo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Do wygrania jest zegarek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale nie byle jaki...
Watch2Pay Zegarek do płatności zbliżeniowej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Zegarek zamówiłem przez stronę iPKO, lecz powinien działać z każdym bankiem obsługującym technologię MasterCard. Czyli w PL, każdy.
Zegarek nie wyróżnia się niczym od innych zegarków. Jedynie z boku mamy zaślepkę i tam wkładamy, wydaną przez bank kartę SIM.
Tutaj krótki test zegarka. Gadzetomania
Zegarek nie jest jakiś super drogi. Na stronie producenta jakieś +-100zł.
Gdyby ktoś miał jakieś pytania odnośnie zegarka, tutaj odpowiedziałem na kilka.
Na plusowanie macie oczywiście 24h ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zielonki, które mają konto od 25.03, odpadają.
Oczywiście, więcej zdjęć w komentarzu.
#cebuladeals
@DanieI
@cactooos wiecie w tym zegarku bardziej chodzi o jego funkcję jaką spełnia a nie o jego wygląd,zegarek jak zegarek,taki zwyklak
Komentarz usunięty przez autora
Proszę o wysłanie na PW danych. Adres itp. Nazwisko może być zmienione, lecz nie biorę odpowiedzialności jak doręczyciel zażąda dowodu tożsamości.
Gratulacje :)
Losowanie mam nagrane na telefonie. Gdyby ktoś chciał, to wrzucę na dysk google.