Wpis z mikrobloga

@s0ma studentów medycyny albo czegoś w tym rodzaju raczej ;v

Ale o ile @fiziaa, mam wrażenie, po prostu heheszkuje, o tyle wysyp debili w komentarzach pokazuje że w Polsce jak w lesie. Nigdzie nie widziałem tylu facetów interesujących się wyglądem innych facetów, a zdarzyło mi się być w pedałowni xD
  • Odpowiedz
@Paladin_Woodrugh: to nie jest jej pierwszy pretensjonalny wpis. O bosze, te studenty takie sie nie uczom nie sluchajom moich niezwykle interesujacych wykladow paczcie na mnie mam 50 lat i siedze na portalu dla gimnazjalistow i wylewam swoje zale xD Kiedys jej napisalem, ze moze nikt jej nie slucha bo jest slaym wykladowca i bach, ponad 500 plusow. No wejdz sobie na jej profil i juz mozesz stwierdzic,

O PACZCIE NA
  • Odpowiedz
@odislaw: mnie na przykład śmieszą szaraczki nie mające żadnych zainteresowań nabijający się z ludzi którzy mają jakieś tam życie i mają ciekawe zainteresowania. Śmieszne, jak różnią się ludzie, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Madotsuki mam w c--j zainteresowan i jestem bardzo przystojny i inteligentny w/g kobiet wiec s--------j ze swoimi teoriami..i nie zabraniaj mi smiac sie z czegos co mnie śmieszy..tez masz taki kretynski kuc?
P.s. co ma wspolnego kretynski kok z zainteresowaniami???
  • Odpowiedz