Dzisiaj podczas standupu (takie codzienne spotkanie developerów) wpadła moja mama, przyniosła mi kota i zapytała się przy wszystkich czy jadłem już śniadanie, bo ona sobie zrobiła i może mi dwie kanapki odstąpić, bo nie zje... no i oczywiście dostało mi się, że mam syf na biurku i jak ja tak mogę pracować i czy mi nie wstyd tak przed kolegami z pracy.
@M4lutki: zwolniliśmy kiedyś gościa, który zawalał ewidentnie. Potem przyszła jego mama pytać się "czemu zwolniliśmy jej syna" XD nie pamiętam ile typ miał lat, młody był bardzo, ale bez przesady, z 21 lat, jakoś tak.
Dzisiaj podczas standupu (takie codzienne spotkanie developerów) wpadła moja mama, przyniosła mi kota i zapytała się przy wszystkich czy jadłem już śniadanie, bo ona sobie zrobiła i może mi dwie kanapki odstąpić, bo nie zje... no i oczywiście dostało mi się, że mam syf na biurku i jak ja tak mogę pracować i czy mi nie wstyd tak przed kolegami z pracy.
Ostatni raz pracuje zdalnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#korpo #korposwiat #heheszki #pracbaza
nie oddałbym jej nawet gdybym mi ktos napisal ze jom potszebuje bo ma horom curke
Komentarz usunięty przez autora