Aktywne Wpisy

krucjan +113
W końcu wszystkie formalności dopięte i przesiadam się na nowe auto, c-elysee z 2014r 🥰
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
Dla mnie to jakbym z salonu wyjechał, całe życie jeździłem 20 letnimi gratami, które nawet w dniu produkcji uchodziły za gruzy. 10 letnia fura, która wygląda jak normalne, współczesne auto to jest dla mnie szok xD
Mam nadzieję, że posłuży z 5 lat.
#chwalesie #taxi #motoryzacja #szczecin
źródło: temp_file9112710770260694639
Pobierz
luke-dolla7 +107
Pani redaktur my podpisali, ale my umowy nie czytali odcinek 2137
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
#nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt #heheszki
źródło: temp_file1818932681366771221
Pobierz

źródło: comment_ndV1Pudc5NemTbDlTTu4fJQylLBY5bU1.jpg
Pobierzto jak masz byc produktywny robiac rzeczy ktore tylko chcesz robic?, pare punktow jest super, ale np "badz surowy wobec siebie", albo "probuj byc idealny", dlaczego te dwa punkty sie tam znalazly?, czy "martw sie o pieniadze", i tak dalej i tak dalej, glupota i tyle, wszystko musi byc w zdrowym zakresie, dopiero skrajnosci budza patologie.
@marcin-katus: dlatego tam jest 'probuj byc idealny'
Komentarz usunięty przez autora
tak samo można siebie dociskać, żeby się nie #!$%@?ć, ale bycie surowym dla siebie to za dużo powiedziane
samemu zna się swoje możliwości, a jak je się przekracza albo kara samego siebie za nieprzestrzeganie ich to bliska droga do rezygnacji czy złapania "słomianego zapału"
żaden rakcontent jak dla mnie, nawet się zdziwiłem, że pod względem
No prosze cie, to na takiej zasadzie wszystko mozna pod to podciagnac, kazdy z tych obrazkow mozna obalic albo uznac za sluszny, zawsze dawka decyduje o tym czy cos lekarstwem czy trucizna, i tak jest w tym przypadku, te obrazki to psychologiczna sztuczka by wywolac w nas poczucie winy i tyle - nie dajcie sie nabrac.
w innych wypadkach wątpię, żeby brał pod uwagę ten punkt
Tez sie zgodze, ale chodzi mi o te kontrowerysjne punkty - ktore moga byc zle interpretowane
,bo takie rzeczy jak otaczanie sie negatywnymi ludzmi, czy duzo mowi a malo robic to oczywistosc, o tym wie kazdy.
@abstrakcyjna0: Czasem problem trzeba odpowiednio obejść albo podejść. Najczęściej jest tak gdy rozwiązanie jest zależne od innego człowieka- a nie na każdego sposób jest prosty i logiczny.
Z jeszcze innej strony- robienie czegoś dla kogoś jest często nielogiczne, bo jest to marnotrawstwo czasu albo pieniędzy. Tak samo zrobienie czegoś dla siebie.