Aktywne Wpisy
dybligliniaczek +181
Już niedługo jesień. #rower
Chciałem sobie przelutować wyświetlacz w radyjku w hondzie, ale nie miałem nigdy lutownicy w ręku. Myślę sobie, co w tym trudnego xD Temperature kręciłem jakoś na pałe, coś szarpałem xD To chyba nie tak powinno wyglądać xD Ale czy to tylko wizualnie, czy coś może się zepsuć? Najchętniej bym to wsadził i zapomniał.
#elektronika #diy #samochody
#elektronika #diy #samochody
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Po pierwsze chciałem podziękować wam za wiele budujących słów, które otrzymałem od was w ciągu ostatnich kilku dni. Takie miłe słowa zdecydowanie dają kopa do działania i zachęcają do dalszej pracy :)
Po drugie, chciałem zaprosić was do mojego najnowszego znaleziska o 10 miejscach, które trzeba odwiedzić w Wilnie.
W powiązanych dodałem też artykuł o niezwykle klimatycznym Cmentarzu na Rossie (który jest jednym z 10 wymienionych miejsc).
PS Niedługo wybieramy się na dużą podróż po Bałkanach. Dzięki naszemu partnerowi, możemy wysłać zainteresowanym pocztówki o czym pisałem jakiś czas temu w tym miejscu na mirkoblogu. Jeśli ktoś z was chciałby dostać pocztówkę, a przegapił wcześniejszy post to jeszcze można się zapisać.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
Jak chcesz to po nazwisku dopisz wypok: qjot to będę wiedział, że ślemy kartkę do Mirka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@damianoso: Wypełnij formularz na stronie proszę, łatwiej będzie ogarnąć adresy ;)