Wpis z mikrobloga

@S_Rybka: Zastanawiam się kim musisz być, by nie żal Ci było czas na takie głupie obrazki... i pisanie komentarzy, które nic nie wnoszą tylko szpecą dyskusje i pokazują nam jak małą osobą jesteś. Proszę, odpowiedz mi - po co ten niskiej jakości trolling? Kim jesteś, że przyjemność sprawia Ci siedzenie w takich miejscach i marnowanie czasu innym osobom?

Ile masz lat? Czym się zajmujesz? Kto Cię skrzywdził?

Nie wierzę, że
  • Odpowiedz
które nic nie wnoszą tylko szpecą dyskusje

@Ancro: Dyskusje ? Dyskusji tutaj jest 10%, reszta to obrazki takie j.w., nie dość że paskudnie wykonane to jeszcze nawet nie reprezentują poziomu Monty Pythona. Ale w sumie czego spodziewać się od dwudziestoparolatków, którzy mają zryty beret, ich nawet pomachanie paluszkiem śmieszy.
  • Odpowiedz
@wojcir: czytałem że polecasz kantor bitpayo.com i że kilka razy z niego korzystałeś, wiesz może zatem czy transakcje opłacone przelewem natychmiastowym finalizowane powinny być natychmiast? Wczoraj wykonalem przelew na ich konto i wydaje mi sie ze to firma krzak....
  • Odpowiedz
ja korzystałem ostatnio tydzień temu i było wszystko ok, zobacz gdzie wypłaciłeś btc czy na swój adres bo oni domyślnie zakładają portfel
  • Odpowiedz