Aktywne Wpisy
mirko_anonim +118
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
MarnaImitacjaTuwima +171
Z cyklu "polskie piekiełko gdzie niewolniku pamietaj gdzie twoje miejsce" ( ͡º ͜ʖ͡º):
#edukacja #szkolastandard #polska
#edukacja #szkolastandard #polska
Cześć Mirki( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałabym poznać Waszą opinię.
Myślicie ,że związek bez udanego seksu może być szczęśliwy? Mam 20 lat niebieski też jesteśmy swoimi pierwszymi partnerami (4 lata stażu),a seks wygląda jak odpukanie i koniec.Mamy zupełnie inne wyobrażenia seksu ja lubię "na ostro"On nie specjalnie.Zaczyna mnie to irytować powoli ,ale bardzo Go kocham i nie wiem już co mam z tym robić.Czuję ,że denerwuje Nas to oboje ,ale za bardzo się kochamy ,żeby się rozstać.Nie wyobrażam sobie tak cienkiego seksu przez resztę życia..
#zwiazki #seks #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: NowyJa
Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie i koniec dyskusji.
Możesz oczywiście spróbować pogadać z chłopakiem, ale pewnych rzeczy się nie da po prostu przeskoczyć i zamienić spokojnego, grzecznego chłopaka w ruchacza-dominatora.
A i jeszcze jedno. Zwykle jest tak, że mężczyznom libido spada z wiekiem, a kobietom rośnie. Czy to oznacza, że
Zaakceptował: Limonene
@Nie_PoprawnyPolitycznie: Też tak myślałem, to błędne myślenie. Są pewne potrzeby podstawowe, biologiczne które trzeba zaspokoić. Seks to nie jakiś drugorzędny dodatek, to nieodłączony element miłości. Jego brak jest tak samo patologiczny jak sam seks bez miłości, musi być i to i to.
Zaakceptował: Limonene
P.s. To jeden z tych problemów, które musicie razem rozwiązać. Żaden doradca, ani mirko nie pomoże, jeśli sami nie będziecie chcieli nic zmienić
Czy może był taki od początku, było ok i NAGLE Ci się coś przestawiło? Nastepnym razem nie marnuj komuś czasu jak Ci nie odpowiada.
Jak ta rozmowa wyglądała?
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie.
@AnonimoweMirkoWyznania: jak ktos jest na tyle zacofany, ze pierwotne instynkty nim rzadza to raczej nie.
Bo #!$%@? jakoś przed związkiem dawalas rade?