Aktywne Wpisy
ŁO #!$%@? XDDD Na tiktoku właśnie p0luski mają trend i wstawiają głupkowate filmiki, że wolałyby spotkać w lesie niedźwiedzia niż mężczyznę xDDD no tak incel który boi się własnego cienia zrobi ci większą krzywdę niż 200 kilowe zwierze xDDDD ja piehdole kuhwaaa p0lki wszystko ma swoje granice XDDD p0luski że wy wstydu nie macie takiego guwna wrzucać do internetu XDDDDDDDDDDDD
#depresja #p0lka #przegryw #bekazlewactwa #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#depresja #p0lka #przegryw #bekazlewactwa #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
cambiasso +128
2. Wszystkie części po polsku, angielsku i rosyjsku na półce.
3. Namów niebieskiego paska na obejrzenie wszystkich filmów.
4. Opowiadaj w trakcie o tym, że jako dzieciak czekałaś na list i że w sumie do tej pory jakaś część dzieciaka w Tobie nadal czeka.
5. 3 miesiące później. Nadal bądź mną. I miej urodziny.
6. Słyszysz pukanie, otwierasz drzwi, a tam niebieski z pluszową sową, która do dzioba ma przymocowany list z pieczęcią.
7. Otwierasz, a tam:
list informujący o tym, że przyjęto Cię do Hogwartu, lista zakupów i wytycznych dla pierwszoroczniaków, bilet na pociąg, który odjeżdża z peronu 9 i 3/4, a do tego rozpiska lotów i zaproszenie na długi weekend do Lądka :3
Dlatego Mirki i Mirabelki mam dla was radę - jeżeli macie marzenia, nawet takie zaśniedziałe, z dzieciństwa, morze mondre, morze gupie, nie wiem - mówcie o nich głośno, bo nigdy nie wiecie, kto postanowi je spełnić :)
#coolstory #urodziny #harrypotter #zwiazki #chwalesie
Btw. - od wczoraj mam 26 lat, a cieszę się tak, jakbym miała 16 :3
Tak samo mam w 3 werajach językowych:
Mały Książę, Mistrz i Małgorzata, Millenium Stiega Larssona, Samotność w sieci (w Rosji to był mega hit) i trochę Kapuścińskiego :)
W ogóle - Mistrza i Małgorzatę mam w 6 egzemplarzach XD Po rosyjsku, angielsku, polsku, a do tego egzemplarz z lat 70', wydanie kolekcjonerskie na papierze kredowym z ilustracjami (pjur bjuti), w nowym przekładzie i 'brudnopis' po rosyjsku, popisane słówkami
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Urodziny za parę miesięcy, nie jestem w stanie sobie wyobrazić jej rekacji na coś takiego, więc zapisuję do ulubionych :)