Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1489
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Kasahara +7
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Moja dziewczyna pracuje w gabinecie stomatologicznym, dzwonię do niej wczoraj o 21.25 żeby pogadać, nie odbiera, po ok. 10 minutach dostaję sms że zaraz oddzwoni, dzwonię znowu po 5 minutach, tym razem odbiera, mówi że dopiero z pracy wychodzi bo miała jeszcze pacjentów, najciekawsze jest to że na stronie gabinetu jest napisane że jest otwarty do 20.00. Dziwne bo od czasu do czasu chodzę do dentysty i jeszcze nie spotkałem się z tym żeby gabinety przyjmowały pacjentów po 21.00, zresztą jeśli przyjmują pacjentów do tak późna to dlaczego na stronie jest napisane że jest otwarte do 20.00? Czy ktoś ma jakiś pomysł jak na przyszłość zweryfikować czy mówiła prawdę czy nie ma na to szans i o ewentualnym romansiku z doktorkiem nigdy się nie dowiem? Za mądrości typu "jeśli nie ufasz to z nią zerwij" dziękuję... ufać trzeba ale jeśli docierają do ciebie sprzeczne informacje to warto czasami pomyśleć, bo już nie jeden facet dałby rękę uciąć za swoją wybrankę i teraz ku*** nie miałby ręki.
#bolecnaboku #zdrada #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: NowyJa
Nie znam się, ale może się po prostu zapytaj kiedyś skąd ta rozbieżność, zamiast od razu jej bolce wymyślać :D