Wpis z mikrobloga

#silownia #warszawa #mokotow

Gdzieś na mokotowie znajdę jeszcze siłownię gdzie w okolicach 19-20 nie będzie tłumów i ścisku??
Chodzimy na zdrofit na konstruktorskiej, gdzie zawsze było w miarę luźno, ale ostatnio jest na prawdę ciasno.

Może być i dalej jakaś ochota, centrum

aha no i multisport here
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jaworiano: zazwyczaj chodzę tam na rano, a w poprzedni poniedziałek byłem na 18. To co się działo to jakaś masakra, szafek brakowało, powietrza też.

• Odpowiedz
@jaworiano dziś byłem w tym zdroficie na konstruktorskiej pierwszy raz. Jest faktycznie ciasno.

Poszedłem, bo zamknęli moją siłke w biurowcu New City przy Marynarskiej. Mała, ale malo ludzi chodziło. 8 kwietnia ma tam wystartować zdrofit, zobaczymy jak to bedzie wyglądało.

W poniedziałek byłem testowo w galerii Mokotów w calypso. Tam to jest masakra. Milion ludzi, ciężko przejść. Zmeczony bylem samym przebywaniem tam.

Ciekawostka: w obu silowniach spotkałem ludzi, ktorych widywalem w
  • Odpowiedz
@beefislife: dzisiaj próbuję warszawiankę. dzięki
@matti05: też niedługo przerzucam się na rano i wtedy również będę odwiedzała zdrofit. na chwilę obecną spadam stamtąd. jedynie w weekendy jest przyjemnie i pusto. Kilka razy w sobotę około 16-17 było max 5 osób
@adek_es: na stegnach zapowiada się spoko, trochę daleko ode mnie ale zdrofit jakoś mi podpasował, więc może tam też okaże się w porządku. no i plus
  • Odpowiedz