Wpis z mikrobloga

@elKoyote: bo Kaczyński i reszta pisu myśli, że najważniejsze gry dyplomatyczne dotyczą wizerunku, tego jak kto kogo postrzega, kto się komu postawił. Oni zapominają, że jeśli dalej będziemy tak uzaleznionym energetycznie państwem od dobrych chęci i umów z krajami ościennymi, tak długo nasz mogą szachować. No chyba, że będziemy podskakiwać kacapom to wówczas wieczory przy świeczce nam zostaną. Ewentualnie nad ogniskami będziemy wodę gotować.
  • Odpowiedz
@azer: Bez znaczenia. "Szukają finansowania", którego nie znajdą, bo 500+, bo centralny port lotniczy. Jak im górnicy zastrajkują, to pasy tego lotniska zniczami z miesięcznicy będą oświetlać.
  • Odpowiedz
@azer: Ja też, bo już mam wszystkiego dość. Nie wiem tylko gdzie #!$%@?ć z tego kraju. Miała być Islandia, ale jeszcze trochę i drugim językiem na ulicach będzie tam polski.
  • Odpowiedz
@elKoyote: juz praktycznie tak jest,bylem tam niedawno i ciagle slyszysz polski no prswie jak w Dublinie ;) swego czasu od naszych mozna bylo odpoczywac w szwecji ale teraz i tam jest nAszych sporo,nasi sa wszedzie :)
  • Odpowiedz
@john-higgins: Australia by mi pasowała, ale tu mam dom w górskiej miejscowości, generalnie nie jest źle, tylko uczciwie płatnej pracy brak. Jak nie masz swojego dobrze prosperującego biznesu, albo nie siedzisz w polityce czy innym kościele, to trudno żyć na godnym poziomie.
  • Odpowiedz
Zgadza sie aha no i slowenia jest zajebistym krajem tylko #!$%@? drogim.slowenia ma jedna zajebista zalete - ludzie - sa spoko,nie ma tego wyscigu szczurow,ludzie sa dosc wyluzowani,w parku a mawet w centrum lubljany jak sobie na lawce #!$%@? flaszke to nikt ci nic nie zrobi a wez wypij sobie u nas...spoko maly i bogaty kraj idacy do przodu,moze kiedys bedzie 2 szwajcaria bo bardzo sie staraja,kraj pomijany przez naszych jezdzacych na
  • Odpowiedz