Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +73
Żydzi zabili nam polskiego chłopaka. Wolontariusza, który jeździł i gotował jedzenie dla ofiar wojen i różnych klęsk żywiołowych (gotował m.in. ofiarom trzęsień ziemi w Turcji). Razem z nim w nalocie zginęło kilku innych wolontariuszy. Cześć ich pamięci.
Mało co mnie tak brzydzi na wykopie jak bezrefleksyjni głupcy, którzy kibicują Izraelowi.
Edit.
Ciekawe czy media głównego nurtu i polska dyplomacja zareagują rano jak należy.
#izrael #palestyna #wojna
Mało co mnie tak brzydzi na wykopie jak bezrefleksyjni głupcy, którzy kibicują Izraelowi.
Edit.
Ciekawe czy media głównego nurtu i polska dyplomacja zareagują rano jak należy.
#izrael #palestyna #wojna
Bulfrogg +23
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Od jakiegoś czasu dość mocno się zapuszczam, źle jem, w ogóle się nie ruszam, mam siedzącą pracę, a przy komputerze siedzę w dziwnej pozycji, przez co coraz bardziej się garbię. Przez ostatnie 3-4 miesiące przytyłem ok 10 kg, na szczęście wcześniej byłem chudy, ale i tak już to widać. Obiadów nie chce mi się samemu sobie gotować, więc chodzę najczęściej na jakieś kebaby, albo coś w tym stylu. Nawet jak sam sobie gotuję, to i tak byle dużo, byle było mięso (a jak już jest to wyłącznie smażone), więc nie patrzę też co jem. Najgorsze jest to, że jestem tego zapuszczania się świadomy, ale nie potrafię się zmusić żeby cokolwiek z tym zrobić, ani się zmusić do gotowania sobie porządnych obiadów, ani do większej ilości ruchu, ani do siedzenia poprawnie przed komputerem, żeby nie dopuścić do wad postawy. Macie jakieś rady jak się zmotywować i na co to wszystko zmienić?
#dieta #gotujzwykopem #motywacja #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
wiesz co jest nie tak i ci to nie przeszkadza na tyle by to zmienic.
juz jestes mentalnym grubasem a z tego najciezej wyjsc
a tak serio, jak chcesz zdrowo jeść, nie chce Ci sie gotować i Cię stać to przerzuć się na dietę pudełkową
Zdecydowanie only woda. Sztuczne słodziki znajdujące się w ZERO są jeszcze gorsze niż zwykła coke, nie wspominając o tym, że smakuje #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)