Aktywne Wpisy

Metodzik +56
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA STEAM ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
The Flayed Man za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
Steam: Bardzo pozytywne (154 ocen)
The Flayed Man za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
Steam: Bardzo pozytywne (154 ocen)

annlupin +17
no hej cotam uwas
źródło: annlupin20250517
Pobierz

Prawie rok temu skończyła mi się umowa.
Obecnie płacę ok 170 zł za 105 kanałów TV, internet 120Mb/s i nielimitowany tel stacjonarny
Z ciekawości na ich stronie sprawdziłem co mają dla nowych klientów
Pakiet MAX(150 kanałów, internet 250Mb/s, nielimitowany telefon + jeszcze jakieś dodatki) za 159 zł miesięcznie z czego pierwsze 3 miechy za 109 zł. Extra właśnie tego potrzebuje.
Na stronie dla obecnych klientów nie ma promocji jedynie telefon na infolinię.
Na infolinii przedstawili mi super ofertę... Identyczny pakiet MAX, dla mnie za jedyne 194zł bo już jestem ich klientem, i niczego innego mi nie zaproponują.
@UPC_Polska że Wam nie wstyd tak pluć w twarz własnym klientom....
Jestem w trakcie szukania nowego dostawcy. Mirki kogo możecie mi polecić w Warszawie(Praga południe)?
Interesuje mnie taki pakiet jak mam obecnie lub lepszy.
#upc #warszawa #netia #vectra #januszebiznesu
@TenNorbert: Dlatego zawsze w Polsce robi się umowe pierwszą nie na siebie.
Tak jak piszesz, o nowych klientów dbają o starych zapominają.
Slij wypowiedzenie i oferta sie znajdzie. Nie ma czegos takiego, ze sie nie da bo jestes stalym klientem
Przeniosłem się na światłowód do Orange.
BTW. Moi rodzice są od zawsze w TP/Orange. Nigdy nie dostali gorszej propozycji niż przy poprzedniej umowie a jeżeli kwotowo była taka sama to przynajmniej dostawali jakiś gównoprezent (drukarki, dyski etc.)
ogólnie poczytaj o UPC WRU ;)
Dostałeś już podpowiedzi co masz robić. Przejdź na podane forum i dowiesz się o co chodzi. Poznasz ceny oraz regulaminy. W skrócie wypowiesz umowę z miesięcznym czasem wypowiedzenia. UPC będzie dzwoniło parę razy aby się dogadać i zatrzymać cię jako klienta. Ty natomiast znając ceny z podanego forum będziesz mógł się targować powołując