Wpis z mikrobloga

@paki92: Dzisiaj chwilę tylko spałem bo jeszcze obiad do pracy trzeba było zrobić. Dzisiaj nocna zmiana w pracbaza. A nie raz szedłem się zdrzemnąć pół godzinki albo tylko poleżeć i budziłem się ok 23 :) więc spałem do rana.
@Wight: U mnie jest tak, ze jak mam co robić, to nawet mi się nie chce spac, albo muszę wyjść po 16 grubo to wracam, pokrece się i luz. A dziś to a na "momencik" się drzemne. Tak samo mam z karnetem na siłownie, od lutego aktywny a byłem raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paki92: tak chodziłem na siłownie, że mi karta Fit wygasła :P, ale w sumie remont robiłem i jeszcze innymi rzeczami byłem zajęty. Teraz zacząłem trochę w domu ćwiczyć bo kondycja padła.
Ogólnie mam tak, że jak siedzę i nie zajmuje się czymś ciekawym to zaraz mnie zaczyna giąć na spanie. Najgorzej miałem na nudnych wykładach bo praktycznie zasypiałem. Raz na ćwiczeniach zasnąłem na przeciwko prowadzącej ale babka była wyluzowana więc tylko
@Piks0n: Ja sobie nic nie wmawiam jak jestem zmęczony to śpię. Przez ostatnie tygodnie miałem mało snu i dużo stresu więc wolę się wyspać niż potem mieć problemy ze zdrowiem.