Aktywne Wpisy
nekoenjoyer +38
Jak często myślicie o imperium rzymskim?
Widzicie przegrywy ? Żaden wzrost, morda, silna linia szczęki, 15k i własne mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Just zaangażuj się i podejmuj męskie decyzję bro
( ͡º ͜ʖ͡º) ... oraz daj trochę zaufania i czasu ¯\(ツ)/¯
#zwiazki #przegryw #randki #podrywajzwykopem
Just zaangażuj się i podejmuj męskie decyzję bro
( ͡º ͜ʖ͡º) ... oraz daj trochę zaufania i czasu ¯\(ツ)/¯
#zwiazki #przegryw #randki #podrywajzwykopem
#mecz #arsenal #meczgif
Bardzo profesjonalne zachowanie Alexisa Sancheza, szkoda, że sam również zbyt wiele poza bieganiem w takich "dużych meczach" również nie wnosi. Rozumiem, że ogłosił klubowi iż nie przedłuży kontraktu i zgłosił im chęć odejścia w lecie, ale chociaż do momentu zmiany klubu powinien zachowywać pozory i pełen profesjonalizm.
Popchnął udem Lewandowskiego w polu karnym, wybijając go z rytmu biegowego, początkowo dostał żółtą, ale po konsultacji głównego z zabramkowym uznano, że był to faul taktyczny, a Polak miał przed sobą jut tylko bramkarza za co według nowych przepisów przyznawana jest czerwona.
Nigdy w sensie od co najmniej kilkunastu lat
No to może nie tyle przepis co od niedawna sędziowie zostali poinstruowani by dawać w takich przypadkach czerwone, które wydaje mi się, że obecnie występują częściej i to nie jest też tylko mój wymysł, bo angielscy komentatorzy przy powtórkach też o tym wspominali.
Pierwsze bardzo mocno prawdopodobne, drugie dość prawdopodobne, ale nie zdziwię się jak się nie wydarzy.
@bgonzo: Zachowanie Sancheza wskazuje, że jest pewny odejścia w lecie.
Trudno powiedzieć, nie zdziwi mnie jak opuści klub w lecie mając już wszystkiego dość, ale tak samo jego pozostanie z zespołem przez kolejne 2 lata. W każdym razie ma kontrakt na stole bodajże od listopada i decyzja należy do niego.