@MiltonSquire: juz drugi raz:( ogólnie mam w zamiarze wymienić na nowszy i juz od jakiegoś czasu sie szykuje, ale nie juz ( ͡°ʖ̯͡°) jest tak roztrzaskany ze ledwo mirko mozna czytac. Nie przeszkadzałoby mi to gdyby nie to, ze nic nie widać przez te pajęczynke
@wyindywidualizowana_blond_multipla: nigdy Cię na mirko nie widziałem, ale właśnie Twój awatar zainspirował mnie co kupić komuś na prezent. Dzięki! (⌐͡■͜ʖ͡■)
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: kochany gorące to moje drugie imię ( ͡°͜ʖ͡°) sprawdź spbie moje wpisy. Poza tym nie lubie fejmu także ukrywam sie w czeluściach przegrywu xD kwiatka kup!
@wyindywidualizowana_blond_multipla: tak niesamowicie pasuje do mojej kumpeli! (ʘ‿ʘ) Od razu pomyślałem o niej jak tylko powiększyłem Twój awatar (myślałem, że to jakiś obraz). Musze widzieć jej twarz jak to dostanie (⌐͡■͜ʖ͡■)
Kwiatek swoją drogą. Dam metrowego słonecznika i każę jej zabrać go do pracy xD A kubek dam bez okazji, później.
#gorzkiezale #zalesie
@vifon007: Dobry pomysł, ale niech lepiej zrobi fote przez skomplikowany system luster (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Właśnie chcę kupić taki kubek. Szkoda, że na jutro nie dojdzie.
http://www.ebay.de/itm/Tasse-Queen-of-Fucking-Everything-Kaffeetasse-Kaffeebecher-Becher-Retro-50s-/201451989941?hash=item2ee7796bb5:g:y00AAOSwZjhXI6pb
Musze widzieć jej twarz jak to dostanie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Kwiatek swoją drogą. Dam metrowego słonecznika i każę jej zabrać go do pracy xD
A kubek dam bez okazji, później.
Masz fajny nick, możesz do nas dołączyć #
A co, rozpętałaś jakąś gównoburzę? ( ͡º ͜ʖ͡º)
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Koniecznie mnie zawołaj jak przyjdzie (ʘ‿ʘ)
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet! ✿❀❁