Wpis z mikrobloga

• 9
@Mawak wszędzie ludzie to podludzie. Nie ważne czy Polacy, Niemcy czy Anglicy. W każdej grupie jest podobny odsetek patologii
  • Odpowiedz
jak ubyło patologii w stolicy, to jak zbawienie, nowy wymiar cywilizacyjny. polacy na emigracji to podludzie. nie wszyscy ale ze 60 procent. potwierdzone info.
  • Odpowiedz
@sorek: No właśnie nie, w Anglii większość Polaków których spotkałem w UK to takie stereotypowe polaczki-cwaniaczki.

@r4faello: Nie tylko w stolicy, w Radomiu opowieści o tym jak to łatwo dostać kosę idąc nocą przez śródmieście to dzisiaj już tylko legendy z czasów sprzed wcielenia Polski do Schengen.
  • Odpowiedz
sorek, odpisz, please. co z tymi brudnymi mieszkaniami dla polaków, bo sie skarżyli i zle sie czuja tam. ponoc jedna choruje, a służba zdrowia nie podejmuje walki
  • Odpowiedz
No właśnie nie, w Anglii większość Polaków których spotkałem w UK to takie stereotypowe polaczki-cwaniaczki.

@Mawak: ja w Polsce samych takich spotykam więc dowód anegdotyczny mamy za sobą..
  • Odpowiedz
@r4faello:

sorek, odpisz, please. co z tymi brudnymi mieszkaniami dla polaków, bo sie skarżyli i zle sie czuja tam. ponoc jedna choruje, a służba zdrowia nie podejmuje walki

Czyli twierdzisz że @sorek jest przykładem omawianego typu człowieka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jak chcecie jechac do anglii na emigracje to sorek wam wznajmie brudne zaplesniale mieszkania za kilkaset funtow. dobry deal, go ahead.
  • Odpowiedz
@Mawak: jedyni podludzie z jakimi spotkalem sie na emigracji to Polacy twierdzacy, ze Polacy na emigracji to podludzie. Taki paradoks...
  • Odpowiedz
@Mawak: a z mojej rodzinnej miejscowości ani jeden z patusow nie wyjechał. Oni sobie żyją jak paczki w maśle, utrzymując sie z handlu narkotykami i włamywania sie do domów. Od 20 lat ciagle te same osoby (choć młodych naśladowców tez nie brakuje). Policja potrafi co najwyżej od czasu do czasu w podstawówce zrobić "akcje przeciwklejowa" albo pogonić (byle nie głębiej miedzy domy) na głównej ulicy jakies dzieci z piwem. Po
  • Odpowiedz