Wpis z mikrobloga

@Amestris: w dużej może i tak, ja brałem dokładnie tyle, ile przepisał mi psychiatra. Pomogły mi znaleźć siłę i motywację żeby się ruszyć, bo stałem w miejscu. A jak już się ruszyłem, to poszło wszystko siła bezwładności. Dropsy w moim przypadku dawały mi kopa i rozwiewały ciemne chmury, przez które bałem się cokolwiek zrobić.
  • Odpowiedz
@Amestris: a ja ci zaproponuję coś z #gownoterapia, zacznij brać niacynę 3g dziennie(3x 1g), na początku może być ciężko, ale można zacząć od małych dawek podawanych częściej. Jak po 2 tygodniach nie będzie poprawy to możesz mnie wychłostać. Na pewno ci to nie zaszkodzi. Forma może być dowolna, mogą być tabletki lub proszek.
  • Odpowiedz
  • 0
@rechotslowackiego To jest bez recepty?
I trochę sobie jeszcze o tym poczytam w necie zanim się zdecyduję
@Thexil Cóż. Mam rodzinę w okolicach Lublina. Ale widziałam ich może ze dwa razy w życiu. Trudno. Możesz za to wypić moje zdrowie, a ja twoje ;)
  • Odpowiedz
@Amestris: w aptece z receptą(czesto śmieszne dawki), ale można kupić z sklepach z suplementami, na allegro, jako surowiec chemiczny czda(tutaj zwracać uwagę na czystość i wydawane świadectwo kontroli jakości). Z polskiej lektury polecam przeczytać artykuł w PHMD i książkę "Nicyna w leczeniu"(tłumaczenie). Z angielskiej jest bardzo dużo artykułów udostępnianych przez JOM.
  • Odpowiedz