Aktywne Wpisy
MAM TO! zapamietaj sobie dryblasie - w internecie nic nie ginie. O to pierwsza wizyta pewnego osobnika z sedziszowa na szkolnej. Ostatecznie skonczylo sie tragicznie.
Jak spadnie to MajorSuchodolskip1607012021ytrip, Odwiedzli nas widzowie z daleka
#kononowicz
Jak spadnie to MajorSuchodolskip1607012021ytrip, Odwiedzli nas widzowie z daleka
#kononowicz
LamajHarma +137
Nie wierzę, że on to powiedział. NIech ten betoniarek #!$%@? z całą resztą tych patałachów.
#mecz
#mecz
Jak żyć? Rodzicom nie podoba się droga życiowa, którą wybrałem. Chcąc żebym powrócił na właściwą drogą (czyli słuszną według nich) próbują uprzykrzyć mi życie w tym co teraz robię i z kim to robię. A, że niestety w pewnym sensie jestem uzależniony od nich (nie finansowo), to trochę im się udaje. Zamiast iść do przodu i się rozwijać, muszę zaczynać od nowa marnując tylko pieniądze i czas.
#gorzkiezale #feels #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Shyvana
Zaakceptował: sokytsinolop
Czasami faktycznie jest tak, ze rodzice zmuszaja kogos bez sensu. Np. narzucaja, zeby ktos tez byl prawnikiem jak oni, gdy ta osoba kompletnie sie do tego nie nadaje i nie ma do tego powolania, a ma do czegos innego. I w druga strone: malo to osob z pokolenia Y slyszalo "nie pikaj juz tyle w tej komputer
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie dość, że anonimowo to i bez konkretów?
Robisz to źle. :)
Prowadzę biznes razem z kuzynem, którego moi rodzice nienawidzą. Biznes jest legalny, nic nadzwyczajnego, ale na razie niezbyt dochodowy. Zacząłem go prowadzić w budynkach, które należą do moich rodziców. Dostali je kiedyś "przypadkiem" a oni nimi za bardzo się nie interesowali. Wystartowałem, kuzyn zaczął mi pomagać, ale budynki wymagają remontu,