Wpis z mikrobloga

Czy kojarzy ktoś z was sklep eurocenter24.pl?? LINK
Chciałem zrobić u nich zakupy ale nie wiem czy sklep jest pewny, a kwota do wydania to trochę ponad 1000zł więc lepiej sprawdzić zanim zrobi się zakupy.
Sprawdzając adres który jest w stopce, na google street view widzę tylko jakieś osiedle... Ale może to tylko adres właściciela?
Znalazłem też opinie o tym sklepie na tej stronie http://www.opineo.net/eurocenter24.pl/
Ale jak historia płyt z płomieniem pokazuje takie opinie mogą być nic nie warte.

#kiciochpyta #komputery #sklepyinternetowe #pomocy
  • 481
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aneta-wojtak: to fakt mialam! Tez trafilam na te super komentarze i dlatego dokonalam zakupu. Pozniej dalej szukalam i trafilam tutaj i tak sie zaczelo....
Pozniej dopiero przyszlo mi tez do glowy ze to nie mozliwe ze 76 komentarzy pozytywnych i 0 negatywnych .... zawsze sie ktos trafi z nefatywem...
  • Odpowiedz
@ewa2009: sięgowań nie było to zdążyłaś odzyskać kase ja podejrzewam, ze mojej nie odzyskam już pewnie już dawno wypłacili kase z konta I może już nawet zamkneli rachunek bankowy a więc pusto...ctz konta na słupa ?
  • Odpowiedz
@malina_86: ja też, aczkolwiek nasze czarnowidztwo może zniechęcić innych oszukanych do pójścia na policję... bo niby po co, skoro kasa tak czy owak przepadła. Ja będę walczyć. Jutro też do interwencji napiszę, wszyscy piszmy!
  • Odpowiedz
@ewa2009: co dokładnie potrzebne do zgłoszenia? bo kompletuje dokumenty...wszystkie otrzymane maile I śmieszne fv w pdf...potwierdzenie dokonania wpłaty I wsio?a I czy odrazu mówić ze sie zgłasza oszustwo czy podejreznie o dokonanie oszustwa? wybaczcie ale sie na tym nie znam... jestem ciekawa czy jak pojde np jutro to czy mnie zbyja bo to w koncu weekend czy bede w miare zadowolna z obslugi...
  • Odpowiedz
Oszustwo jest jak nie otrzymasz towaru i zwrotu pieniedzy wiec policja pidpowiedziala mi aby zglosic podejrzenie dokonania oszustwa
  • Odpowiedz
@malina_86: fv moja nie ma nipu.... jesli firma nie jest vatowcem to i tak powinna miec itp. Fv jest widac smieszna i lewa. Te dokumenty sa ok vo wypisalas. Poprosili o jakies potwierdzenie ze strony ze kupilam konkretna rzecz .... ale mialam tylko nazwe firmy tej zmywarki
1. Nie ma jej w ewidencji dzialalnosci gospodarczej a musi byc (ale jest w regonie)
2 nie mozna dokonac szybkiego przelewu jak maja
  • Odpowiedz
Ja wydrukowalam korespondencje, "fakture", potwierdzenie przelewu, screen fejkowej strony opineo.net, screeny z prawdziwymi opiniami na opineo.pl, screeny z tego forum i screeny z ceidg, że firma nie istnieje.
  • Odpowiedz
@ewa2009: ok dzięki ewa2009... nastawie sie bojowo I nie dam sie tak łatwo spławić ;))mam dwójke dzieci I tak mnie okantowali na pieniadze ani lodówki ani pieniędzy... szkoda słów...
  • Odpowiedz