Wpis z mikrobloga

Czy kojarzy ktoś z was sklep eurocenter24.pl?? LINK
Chciałem zrobić u nich zakupy ale nie wiem czy sklep jest pewny, a kwota do wydania to trochę ponad 1000zł więc lepiej sprawdzić zanim zrobi się zakupy.
Sprawdzając adres który jest w stopce, na google street view widzę tylko jakieś osiedle... Ale może to tylko adres właściciela?
Znalazłem też opinie o tym sklepie na tej stronie http://www.opineo.net/eurocenter24.pl/
Ale jak historia płyt z płomieniem pokazuje takie opinie mogą być nic nie warte.

#kiciochpyta #komputery #sklepyinternetowe #pomocy
  • 481
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Reklamacje zlozylam do banku zeby zatrzymali przelew bo mam podejrzenie oszustwa ale jak pisalam doszly do nich. Zauwazylam ze wysylaja do wszystkich prawie takue same informacje emailem ze zwrot kasy ...towar wyszedl itp. Popatrz.... jeden z emaili ze zwrot platnosci ...drugi po kilku minutach ze towar wyszedl.... dziwne co. Dzialaja na zwloke aby jak najdluzesz miec dane konto tak mysle. Mysle ze ja trafilam na jego koniec instnienia. Jak sie dowiem wiecej
  • Odpowiedz
Przelew z data zwrotu 16 ale musialo to byc poznym wieczorem. Dopiero rano sie zorietntowalam ze mam kasę po zalogowaniu do banku bo czekam na info jakues od nich. To nie byl przelew od firmy bo nie ma ich danych tylko jakby miedzy bankami. Na infolini wiecej sie nic konkretnego nie dowiedzialam
  • Odpowiedz
Dlatego kazde szybkie zgloszenie jest wazne! Ale nie czekac te 48 godzin na towar i wtedy jak nie dojdzie....tylko zlozyc podejrzenie popelnienua przestepstwa. firmy nie ma w ewidencji itp.... miev jakies argumenty i sie przygotowa dobrze plus kopie wszystkiego
  • Odpowiedz
Sa to raczej konta jak to mi powiedzieli na policji na slupa ale tylko przypuszczenia ich.... wiadomo tez duzo nie powiedza. Wszystko zalezy tez na kogo trafisz. Ja bylam na 2 komisariatach ;)
  • Odpowiedz
Ja zglaszalam online po zalogowaniu do konta ale jak przyjeli reklamacje to kazali mi przyjsc. Mi zalezalo na czasie dlatego zrobilam to przez konto szybciutko
  • Odpowiedz
Na policji sie zdziwili ze bank to wypuscil i kazali skladac reklamacje ale zaznaczam zakup zrobilam okolo 21 a po godzinie skladalam reklamacje. Nie bylo wtedy ksiegowan...
  • Odpowiedz
Mialas fart bo sprawa byla juz troche w necie naglosniona. ja jak znalazlam ten cudowny sklep i szukalam opinii na necie to znalazlam tylko te pozytywne z falszywej stony i glupia uwierzylam. Trzeba sie pogodzic ze kasa przepadla. Moze ktos ich kiedys dorwie, ale pieniedzy ni odzyskamy.
  • Odpowiedz
Mi na pierwszym komisariacie wiele nie pomogi ale jak poszlam do swojego (wg miesca popelnienia przestepstwa) to lepiej trafilam. Zdziwilo mnie to ze policjantka powiedziala jakby ze jest szansa na kase.... zwykle nie mowia takich rzeczy Zapyralam dlaczego strona jeszcze dziala??? Ktos oplaca domene itp to uslyszalam ze moze byc obcokrajowiec jej wlascicielem i wtedy jest gorzej....
  • Odpowiedz