Aktywne Wpisy
czemuztak +561
Wiadomo, wykop to portal ze śmiesznymi obrazkami, ludzie wrzucają śmieszne rzeczy, można się pośmiać, poszydzić, pokłócić się, poobrażać ruskich, kaczora, donalda, konfederacje.... a nie, już pisałem o ruskich. Ogolnie: po to tu wchodzimy.
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
PiersKurczaka +140
Chipsy paskudne jak życie polaka
Ja bym nie wytrzymał wśród takich starych grzybów, do których trzeba się zwracać per Pan xD
Ale to nie ma znaczenia czy jesteś młodsza czy starsza, generalnie zauważyłam, że wszędzie tak jest - część osób odpowiada, część mówi sama a część ignoruje... Potem pracujesz już dłuższy czas, przychodza nowi, którzy dziela się na trzy powyższe kategorie (z przewaga ignorów!) i sama chodzisz i się wkurzasz na te bubki bez wychowania.
w pierwszych dniach non stop każdy mi mówił cześć i to było dość szokujące jak dla mnie
@Bieniuraper: no racja :p przecież mój zez taki wielki i widoczny.
Ja częściowo olałem szkołę i sam sobie świat tworzę. Na początku uważany za nieuka ale teraz jak sobie życie ogarnąłem na własnych zasadach to zweryfikowało się kto miał rację.
Jakiś czas później wezwała mnie do siebie kierowniczka, że się ludzie skarżą, że nie mówię "dzień dobry" i jeśli się nie poprawię to mnie wywali (╥﹏╥)